Τραγωδία δίχως τέλος στην Κατερίνη - Κατέληξε από κορωνοϊό ο 38χρονος πατέρας - Πριν 1 χρόνο είχε χάσει τη γυναίκα του

Ελλάδα
Τραγωδία δίχως τέλος στην Κατερίνη - Κατέληξε από κορωνοϊό ο 38χρονος πατέρας - Πριν 1 χρόνο είχε χάσει τη γυναίκα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλωνε μόνος την κόρη του μετά το θάνατο της γυναίκας

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Κατερίνη. Έναν χρόνο πριν είχε αφήσει την τελευταία της πνοή από αλλεργία σε αντιβιοτικό, μετά τη γέννα, η σύζυγος του 38χρονου, η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά την οικογένεια, καθώς έφυγε και εκείνος από τη ζωή από κορωνοϊό. 

Ο 38χρονος Γιάννης Πιτσιάνης. που εδώ και ένα χρόνο μεγάλωνε σαν μάνα και πατέρας το μωρό του έφυγε νικημένος από τον κορωνοϊό!

Το Live News και ο Νίκος Ευαγγελάτος, έπαιξε το συγκλονιστικό βίντεο με τον 38χρονο να λέει πώς μεγαλώνει μόνος του το παιδί του.

Στην εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, όπως αναφέρει το newis.tr, λέγοντας πόσο σκληρή ήταν η μοίρα με την συγκεκριμένη οικογένεια, ενώ τόνισε πως το μωρό που έμεινε ορφανό θα μεγαλώσει τώρα η γιαγιά και ο παππούς οι οποίοι ευτυχώς δεν είναι προχωρημένης ηλικίας.

«Είναι μια τραγική ιστορία, δυστυχώς η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά αυτή την οικογένεια, με ένα δυσάρεστο γεγονός, όπως είναι αυτό της απώλειας του νεαρού Γιάννη. Αυτού του νεαρού πατέρα ο οποίος πριν από έναν χρόνο σχεδόν μας ανέθεσε την υπόθεση του άδικου θανάτου της νεαρής γυναίκας του, της 29χρονης η οποία απεβίωσε μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού, διότι της είχε χορηγηθεί μια αντιβίωση στην οποία ήταν αλλεργική».

Η 29χρονη Άννα είχε γεννήσει στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Ο 38χρονος πατέρας μεγάλωνε μόνος του το κοριτσάκι τους που ήταν όλη του η ζωή.

Οι συγγενείς της 29χρονης και του 38χρονου βυθίζονται για δεύτερη φορά στο πένθος μέσα σε ένα χρόνο, με την φροντίδα της 1 έτους κόρη τους να είναι για αυτούς η προτεραιότητα.

Το παιδάκι βρίσκεται με την οικογένεια του πατέρα. Οι γονείς του είναι νέοι, είναι άνθρωποι που δεν είναι προχωρημένης ηλικίας. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα τα οποία φροντίζουν και συνεπικουρούν το παιδάκι.

Η πόλη της Κατερίνης έχει βυθιστεί στη θλίψη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγικότητα της μοίρας, αφού ο 38χρονος πέθανε ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατο της συζύγου. Μια οικογενειακή τραγωδία που αφήνει ορφανό ένα μωράκι και από τους δύο γονείς, μέσα σε μόλις ένα χρόνο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News