Μάνη: Πυροβόλησε τη γυναίκα του στο κεφάλι μπροστά στην κόρη τους - Εκείνη κάλεσε την αστυνομία

Ελλάδα
Μάνη: Πυροβόλησε τη γυναίκα του στο κεφάλι μπροστά στην κόρη τους - Εκείνη κάλεσε την αστυνομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη ζήλευε και τη χτυπούσε συστηματικά - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως»

Για έναν ανέκαθεν βίαιο άνθρωπο προς τη γυναίκα το, την οποία ζήλευε και χτυπούσε κάνει λόγο ο περίγυρός του.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα έχουν στη διάθεσή τους μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο 44χρονος συζυγοκτόνος τσακωνόταν συχνά με τη γυναίκα του, την οποία ζήλευε παθολογικά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτές, η παθολογική ζήλια είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να ενοχοποιεί τη σύζυγό του, την οποία κατηγορούσε κατά τη διάρκεια των διαπληκτισμών μπροστά στα παιδιά.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει καταθέσεις, οι οποίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος δράστης δεν δίσταζε να βιαιοπραγεί σε βάρος της συζύγου του. Ποτέ, ωστόσο, δεν είχε γίνει καταγγελία από τη γυναίκα του στην Αστυνομία. Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία δεν είχε γίνει ούτε από κάποιο άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Ο συζυγοκτόνος και η γυναίκα του διατηρούσαν μίνι-μάρκετ στον Πύργο Διρού στη Μάνη. Μάλιστα, ήταν ιδιαιτέρως γνωστοί στην τοπική κοινωνία. Όσον αφορά στο χρονικό του τραγικού περιστατικού, ο 44χρονος πήρε μία κυνηγετική καραμπίνα και άνοιξε πυρ σε βάρος της συνομήλικης συζύγου του και μητέρας των δύο παιδιών του, μπροστά στην 15χρονη κόρη τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τους πυροβολισμούς, το 15χρονο κορίτσι τηλεφώνησε σε κατάσταση σοκ στην Αστυνομία και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του. Το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 18 ετών, απουσίαζε από το σπίτι.

Αναλυτικότερα, η ώρα ήταν 23:00 η ώρα όταν ο 44χρονος τσακώθηκε με τη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους. Παρούσα στον διαπληκτισμό ήταν η ανήλικη κόρη του ζευγαριού, η οποία είδε τον πατέρα της να αρπάζει το όπλο και να πυροβολεί τη μητέρα της. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος την πυροβόλησε δύο φορές, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν από το σημείο της δολοφονίας δύο κάλυκες. Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι ο 44χρονος στόχευσε και πέτυχε την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα δεύτερο όπλο με τρία φυσίγγια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο καραμπίνες του συζυγοκτόνου ήταν νόμιμες (δηλαδή υπήρχαν άδειες κατοχής τους από τον δράστη), ενώ στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν και ηρεμιστικά χάπια που είχαν χορηγηθεί νόμιμα από γιατρό στον 44χρονο.  

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News