Κορωνοϊός: 4 νεκροί ανά ώρα στην Ελλάδα την Παρασκευή - Σοκ με το θάνατο 33χρονης

Ελλάδα
Κορωνοϊός: 4 νεκροί ανά ώρα στην Ελλάδα την Παρασκευή - Σοκ με το θάνατο 33χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλιβερό ρεκόρ με 901 νεκρούς από την αρχή του Νοεμβρίου έως σήμερα

4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το τελευταίο 24ωρο, την ίδια στιγμή, με το θάνατο μιας 33χρονης να σοκάρει.

Την ίδια στιγμή, μέσα σε 24 ώρες - την Παρασκευή - 108 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Δηλαδή κάθε μία ώρα 4 άνθρωποι έχαναν τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 33χρονη διακομίσθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς κατέληξε από ανακοπή. Οι γιατροί προκειμένου να βεβαιωθούν από πού προήλθε η επιδείνωση της υγείας της, έκαναν το rapid test το οποίο βγήκε θετικό.

Στο νοσοκομείο σημειώθηκαν 24 νέες εισαγωγές και 16 εξιτήρια. Επίσης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, κατέληξαν δυο άνδρες, ένας 73 ετών από την Ξάνθη και ένας 66 ετών από την Καβάλα οι οποίοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, καθώς και μια 84χρονη από τις Φέρες η οποία επίσης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ωστόσο νοσηλευόταν στην μονάδα covid-19 .

Εξήντα είναι οι θάνατοι ασθενούς με κορωνοϊό που καταγράφονται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 91 ασθενείς, εκ των οποίων 75 στη covid-19, στη ΜΕΘ 13 και στη ΜΕΛ 4.

Αρνητικό ρεκόρ το Νοέμβριο

Μέσα σε 24 ώρες 108 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους, αναμεσά τους και ένας 39χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Δηλαδή κάθε μία ώρα 4 άνθρωποι έχαναν τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ήταν ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων που ανακοινώθηκε από την πρώτη στιγμή που εισέβαλε στη χώρα μας η πανδημία. Ο Νοέμβριος αποδεικνύεται ως ο χειρότερος μήνας καθώς από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και χθες έχασαν τη ζωή τους 901 άτομα.

Τα στοιχεία τρομάζουν και στο διάστημα της καραντίνας καθώς από τις 7 Νοεμβρίου που η χώρα μπήκε σε lockdown μέχρι και χθες καταγράφηκαν 778 θάνατοι μέσα δηλαδή σε μόλις 14 ημέρες.

Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News