Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Νέο ιατρικό ανακοινωθέν: «Σταθερή και ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας του»

Ελλάδα
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Νέο ιατρικό ανακοινωθέν: «Σταθερή και ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη ΜΑΦ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος

Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος διακομίστηκε σήμερα στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός το βράδυ της Πέμπτης, «η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη, αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κ.Κ. Ιερώνυμος, εισήχθη σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με διάγνωση covid-19 και νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

Πυρετό 38 ανέβασε το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει κάποιο άλλο σύμπτωμα. Αυτό έκανε γνωστό ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Μάλιστα, τόνισε ότι το πρωί που διεκομίσθη στον «Ευαγγελισμό» ήταν απύρετος.

«Η μεταφορά του Αρχιεπισκόπου σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους», δήλωσε ο κ. Κονιδάρης, ο οποίος σημείωσε ότι ακόμη είναι άγνωστο πώς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νόσησε. «Πιθανότατα ο Αρχιεπίσκοπος ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού είτε το περασμένο Σαββατοκύριακο είτε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, καθώς είχε υποβληθεί σε τεστ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σε τεστ υποβλήθηκε και το περασμένο Σάββατο, δύο ώρες πριν συναντήσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη», διευκρίνισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News