Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος - Εισήχθη στη ΜΑΦ

Ελλάδα
Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος - Εισήχθη στη ΜΑΦ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, με ήπια συμπτώματα

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός διεκομίσθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών εισήχθη για καθαρά προληπτικούς λόγους στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού και στο νοσοκομείο θα μεταβεί και ο λοιμωξιολόγος κ. Τσιόδρας.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου.

Το μήνυμά του

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του, υπογραμμίζοντας την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.

Επικοινωνία της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Ευχές για ταχεία ανάρρωση έδωσε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, σε επικοινωνία που είχαν νωρίτερα σήμερα.

Η κ. Κεραμέως ανέφερε σχετικά σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα: «Επικοινώνησα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Του ευχήθηκα ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και να επανέλθει άμεσα στα καθήκοντά του, διακονώντας με τη σοφία, την πραότητα και την ταπεινότητα που τον διακρίνουν».

Τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλ. Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Ιερώνυμο

Με πολλή συγκίνηση και αγάπη, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος έστειλε το δικό του μήνυμα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής προσεύχεται, όπως σημειώνει, με ολόκληρο τον ελληνικό λαό για την υγεία του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας που προσεβλήθη από κορωνοϊό.

Επικοινωνία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο           

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικοινώνησε σήμερα και ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Πηγή:  ΑΠΕ - ΜΠΕ

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News