Ελλάδα

Χωρίς τον Νίκο Χαρδαλιά η ενημέρωση το απόγευμα για την πανδημία

Ποιος είναι ο λόγος και θα απουσιάζει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Χωρίς τον Νίκο Χαρδαλιά για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας και μέχρι σήμερα, θα διεξαχθεί η τακτική ενημέρωση των 6:00 μ.μ., σήμερα Δευτέρα (16/11).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν θα παρίσταται στην ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.

Η σύσταση των συντελεστών της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, θα είναι η εξής:  για τις επιστημονικές εξελίξεις θα ενημερώσει η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

 

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς δεν θα συμμετέχει στη σημερινή ενημέρωση, λόγω έκτακτης τηλεδιάσκεψης εκείνη την ώρα, με ομολόγους του της Ε.Ε. στο πλαίσιο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού (RescEU). Ο κ. Χαρδαλιάς θα συμμετέχει κανονικά στην ενημέρωση της Παρασκευής.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

iatropedia

Φωτογραφία: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια