ΕΛΑΣ: 92 προσαγωγές σε Πολυτεχνείο και Πολυτεχνειούπολη

Ελλάδα
ΕΛΑΣ: 92 προσαγωγές σε Πολυτεχνείο και Πολυτεχνειούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη ταυτόχρονη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σε 92 προσαγωγές συνολικά έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα η Αστυνομία, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, κατά την ταυτόχρονη επιχείρησή της που είναι σε εξέλιξη στον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου και στην Πολυτεχνειούπολη στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου βρισκόντουσαν τα άτομα αυτά.

Οι 68 προσαγωγές έχουν γίνει από το Πολυτεχνείο και οι 24 από την Πολυτεχνειούπολη.

Τα 92 άτομα οδηγούνται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως αναβρασμός επικρατεί στα επιτελεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου που θα εορταστεί με διαφορετικό τρόπο εφέτος, λόγω κορωνοϊού.

Ήδη, έχουν αρχίσει να τίθενται σε εφαρμογή τα μέτρα της Αστυνομίας για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων και της πορείας.

Σημειώνεται ότι στα σχέδια της ΕΛ.ΑΣ ήταν να αποκλειστεί ο χώρος του Πολυτεχνείου από χτες το βράδυ, ενώ σε χτεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε να αναπτυχθούν περίπου 5.000 αστυνομικοί σε όλη την Αττική, να εμποδιστούν οι συγκεντρώσεις. Επίσης, θα επιτηρούνται τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, θα είναι παντού περιπολίες, ενώ θα υπάρξει συγκεκριμένο πρωτόκολλο για την κατάθεση στεφάνων με την τήρηση κανόνων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://twitter.com/savvaskarma/status/1327230125340053505
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News