Ελλάδα

ΕΛΤΑ - ΕΛΤΑ Courier: διπλασίασε τη δυναμικότητα διαχείρισης αποστολών

Με ενίσχυση δικτύου προσωπικού και εξοπλισμού , η δυνατότητα διαχείρισης φτάνει τα 100.000 δέματα ημερησίως από 50.000 πριν την πανδημία

Το νέο lockdown βρίσκει την ΕΛΤΑ Courier προετοιμασμένη να διαχειριστεί τις αυξημένες απαιτήσεις αποστολών και παραδόσεων που πυροδοτεί η στροφή των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Μετά από οργανωτικές αλλαγές και ενίσχυση σε προσωπικό και εξοπλισμό, η ΕΛΤΑ Courier έχει πλέον τη δυνατότητα ολοκληρωμένης διαχείρισης 100.000 αντικειμένων ανά ημέρα, αποτέλεσμα που της δίνει σημαντικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα στην έντονα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δυναμικότητα της ΕΛΤΑ Courier προ της πανδημίας ανερχόταν σε 50.000 δέματα ημερησίως και αυξήθηκε σε 80.000 κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.

Στην αύξηση της δυναμικότητας συνεισέφεραν μεταξύ άλλων:

 

  • Το άνοιγμα 11 νέων καταστημάτων σε Αθήνα και περιφέρεια. Συγκεκριμένα, νέα

 

καταστήματα ΕΛΤΑ Courier έχουν βρίσκονται πλέον σε λειτουργία σε: Κολωνάκι, Σύνταγμα,

 

Αγ. Παρασκευή, Αιγάλεω, Αχαρνές, Αταλάντη, Καλαμπάκα, Μεγαλόπολη, Πύργο, Πάρο και

 

Σαντορίνη

 

  • Προσλήψεις νέου προσωπικού στη διανομή και στη διαλογή

 

  • Η προσθήκη 21 νέων οχημάτων στο στόλο της εταιρίας

 

  • Ενέργειες βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης των πελατών

 

Η ΕΛΤΑ Courier συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις όπως διαμορφώνονται με την εξέλιξη της πορείας της πανδημίας και είναι σε ετοιμότητα να λάβει ακόμα περισσότερα μέτρα που θα διασφαλίσουν την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων αλλά και στη συνέχεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια