Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι απαντά η Πολιτική Προστασία για delivery & take away

Δείτε ποιοι μπορούν να πάρουν φαγητό από το δρόμο

Διευκρίνιση από Πολιτική Προστασία μετά τα ερωτηματικά

Σύγχυση και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η ανακοίνωση της απαγόρευσης κυκλοφορίας για την Παρασκευή 13/11, αναφορικά με τις υπηρεσίες delivery και take away και τις ώρες που θα είναι σε λειτουργία.

Διευκρινίζεται ότι κανονικά θα λειτουργήσουν, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας τα delivery, ενώ τα take away, θα μείνουν ανοιχτά και μετά τις 9 μ.μ. αλλά θα εξυπηρετούν μόνο όσους βρίσκονται εκείνη την ώρα στο δρόμο.

Δηλαδή μόνο όσους έχουν στείλει SMS στο 13033 και βρίσκονται ενώ για τους εξής λόγους: μετακίνηση για λόγους υγείας, βόλτα το κατοικίδιο και για λόγους εργασίας.

Όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν επιτρέπεται καμία άλλη μετακίνηση, ενώ την είδηση για το ωράριο delivery και takw away, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία:

Σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery κατά τις ώρες 21.00 - 05.00, διευκρινίζουμε ότι δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) κατά τις ώρες αυτές.

Επίσης, διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή από εν λειτουργία καταστήματα (take away) συνεχίζεται μετά τις 21.00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους, όχι όμως ως αυτοτελής λόγος μετακίνησης, αλλά στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων κατά τις ώρες αυτές.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια