Ελλάδα

Ποιος ήταν ο διοργανωτής του πάρτι στο ξενοδοχείο εν μέσω lockdown - Η κατάθεση της 24χρονης  

Η ίδια αρνείται ότι διοργάνωσε το πάρτι στο ξενοδοχείο του πατέρα της στη Συγγρού

Αρνείται ότι διοργάνωσε το πάρτι στο ξενοδοχείο του πατέρα της στη Συγγρού εν μέσω lockdown, η 24χρονη συλληφθείσα.

Στην κατάθεσή της, μάλιστα, «φωτογράφισε» έναν άνδρα, ο οποίος είναι διοργανωτής εκδηλώσεων.

«Αυτός είναι ο διοργανωτής του πάρτι. Έκανε κράτηση για τέσσερα άτομα και μας ζήτησε αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κοινόχρηστο όγδοο όροφο. Ζήτησα από τον κύριο να μου στείλει όλα τα ονόματα που θα έρχονταν στο ξενοδοχείο. Μου είχε στείλει 18 άτομα και τελικά ήρθαν 30, χωρίς το ξενοδοχείο να είναι ενημερωμένο.

Είχαμε συμφωνήσει να βρίσκομαι στο χώρο για να μπορώ να επιβλέπω, για λόγους ασφαλείας, για να λάβω την πληρωμή που είχαμε κανονίσει, αλλά και για την τήρηση των μέτρων ενάντια του Covid. Όταν είδα ότι τα άτομα ήταν 30, ενημέρωσα αμέσως τον συγκεκριμένο άνδρα ότι έπρεπε να αποχωρήσουν. Εκείνος μου είπε ότι θα το ρυθμίσει. Τους ζητούσα διαρκώς να χαμηλώσουν τη μουσική», ισχυρίστηκε η 24χρονη.

«Όταν έφτασε η αστυνομία στο ξενοδοχείο, ανησύχησα και φοβήθηκα. Τον είδα να μιλάει με τους αστυνομικούς και θεώρησα ότι θα αναλάβει την ευθύνη του. Δεν διοργάνωσα εγώ το πάρτι, ανήκω μάλιστα στις ευπαθείς ομάδες και προσπαθώ να προστατεύομαι από τις συνθήκες covid. Βρισκόμουν εκεί μόνο λόγω της ιδιότητας μου, ως υπάλληλος στο ξενοδοχείο», υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες. 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια