Επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας - Εκδήλωση στο Τατόι

Ελλάδα
Επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας - Εκδήλωση στο Τατόι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην αεροπορική βάση Δεκέλειας στο Τατόι

Εκδήλωση για τον εορτασμό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποιήθηκε, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας στο Τατόι.

Ειδικότερα, σήμερα 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.  

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού η τελετή πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων.  

Ειδικότερα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης.

(Φωτογραφία αρχείου: intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News