Κορωνοϊός: Κατέληξε 92χρονος από το γηροκομείο στα Ιωάννινα

Ελλάδα
Κορωνοϊός: Κατέληξε 92χρονος από το γηροκομείο στα Ιωάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι στιγμής, 24 ηλικιωμένοι εξακολουθούν να παραμένουν στον Οίκο Ευγηρίας με την ανάγκη μεταφοράς τους σε νοσοκομείο να είναι επιβεβλημένη

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ένας 92χρονος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ο οποίος ήταν τρόφιμος του γηροκομείου στα Γιάννενα όπου διαπιστώθηκαν 56 κρούσματα.

Σύμφωνα με το epirus-tv, ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί μαζί με άλλους ασθενείς από το γηροκομείο επίσης θετικούς στον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Φιλιατών, με τη μεταφορά και των υπολοίπων 5 περιστατικών σε νοσοκομεία των Ιωαννίνων να κρίνεται απαραίτητη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.

Μέχρι στιγμής, 24 ηλικιωμένοι εξακολουθούν να παραμένουν στον Οίκο Ευγηρίας με την ανάγκη μεταφοράς τους σε νοσοκομείο να είναι επιβεβλημένη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν καθώς οι περισσότεροι είναι κατάκοιτοι και ο κορωνοϊός έχει επιβαρύνει την κατάστασή τους.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα και το νοσοκομείο Χατζηκώστα συνδράμει στη νοσηλεία περιστατικών covid με 11 κλίνες στο Πολυδύναμο Κέντρο και δίνεται μάχη προκειμένου εντός της εβδομάδας να λειτουργήσουν συνολικά 24 κλίνες ενώ στο ΠΓΝΙ είναι έτοιμη και η 4η Μονάδα Eιδικών Λοιμώξεων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφια: Rawpixel

real

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News