Μοναδικό ντοκουμέντο μέσα από το πιλοτήριο F16 - Συγκλονίζει η μαρτυρία του επισμηναγού εν αποστρατεία Στ. Καραβίδα

Κρήτη
Μοναδικό ντοκουμέντο μέσα από το πιλοτήριο F16 - Συγκλονίζει η μαρτυρία του επισμηναγού εν αποστρατεία Στ. Καραβίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μοναδικό ντοκουμέντο μέσα από το πιλοτήριο F16 ενώ πετά πάνω από το Αιγαίο, παρουσίασε η εκπομπή «Αντιθέσεις» με τον επισμηναγό εν αποστρατεία Στέφανο Καραβίδα

Με ένα σπάνιο ντοκουμέντο, μέσα από το Cockpit Ελληνικού F16, ενώ διασχίζει τον αιθέρα πάνω από το Αιγαίο, πλαισιώθηκε η συγκλονιστική μαρτυρία του επισμηναγού εν αποστρατεία Στέφανου Καραβίδα, για το επίπεδο ετοιμότητας και αποφασιστικότητας των στελεχών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Με το F16 με χειριστή τον Στ. Καραβίδα να πετά σε χαμηλό ύψος από στεριά και θάλασσα, οι εικόνες από την καθημερινότητα των Ελλήνων πιλότων, «κόβουν» την ανάσα.

Ο Έλληνας επισμηναγός εν αποστρατεία, μίλησε στην εκπομπή «Αντιθέσεις» της ΚΡΗΤΗ TV, - η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου - για το υψηλό επίπεδο εμπειρίας και κατάρτισης των Ελλήνων πιλότων που κυριαρχούν στο Αιγαίο, αφήνοντας αιχμές για τη στρεβλή άποψη που «καλλιεργείται» στην κοινή γνώμη πως η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν υπερτερεί έναντι των Τούρκων, αναφερόμενος και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ο Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News