Χ. Μαμουλάκης αναφορικά με πρόταση δυσπιστίας: «Έβγαλε τη μάσκα η ΝΔ και αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο»

Ελλάδα
Χ. Μαμουλάκης αναφορικά με πρόταση δυσπιστίας: «Έβγαλε τη μάσκα η ΝΔ και αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Ηρακλείου και Αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χάρη Μαμουλάκη:

«Όσο προχωράει η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τον άθλιο πτωχευτικό κώδικα της ΝΔ, τόσο αποκαλύπτεται η ένδεια επιχειρημάτων και η πολιτική γύμνια της Κυβέρνησης της ΝΔ.

Όταν μια Κυβέρνηση επιλέγει την ακραία φτωχοποίηση των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων - και μάλιστα σε περιβάλλον οικονομικής, υγειονομικής και κοινωνικής κρίσης - φέρνοντας χιλιάδες πολίτες αντιμέτωπους με την απώλεια της πρώτης και μοναδικής τους κατοικίας, τότε δεν είναι απλά ανίκανη. Είναι σκληρή και επικίνδυνη!

Αυτό όμως το δώρο της ΝΔ προς τις τράπεζες, ένα δώρο που δεν μπορούσαν να φανταστούν ούτε στα πιο σκληρά μνημονιακά χρόνια, δημιουργεί ταυτόχρονα κι ένα τσουνάμι εξελίξεων που θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Σε συνδυασμό δε με την οικονομική κρίση που βιώνουμε, την αύξηση της ανεργίας και των λουκέτων στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα μας οδηγήσει στη βίαιη αναδιάρθρωση των εισοδημάτων των πολλών. Η επόμενη μέρα, κάθε άλλο παρά ευοίωνη προβλέπεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News