Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Αναζητείται ο δράστης του φρικτού εγκλήματος - Η αρχή του φρικτού τέλους

Ελλάδα
Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Αναζητείται ο δράστης του φρικτού εγκλήματος - Η αρχή του φρικτού τέλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία τόσο για την άτυχη 43χρονη Ουκρανή, όσο και για τον 42χρονο φαρμακοποιό, του οποίου η κηδεία έγινε σήμερα

Όσο το θρίλερ για την εξιχνίαση του σοκαριστικού διπλού εγκλήματος στο Λουτράκι συνεχίζεται, με τις αστυνομικές έρευνες να είναι σε εξέλιξη ώστε να αποκαλυφθεί βήμα – βήμα το φρικιαστικό σχέδιο του νούμερο ένα υπόπτου Αλβανού, τόσο περισσότερο σοκάρει το πόσο άδικα έφυγε από την ζωή ο 42χρονος φαρμακοποιός, αλλά και η 43χρονη Ουκρανή, με την οποία εδώ και δυο εβδομάδες βρισκόταν σε σχέση.

Σοκ στο Λουτράκι

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο γοητευτικός 42χρονος είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μαρούσι, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο Λουτράκι καθώς αντλεί την καταγωγή του από την Αργολίδα και συγκεκριμένα το χωριό Λίμνες όπου σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια καθώς εκτός από ένας σπουδαίος επαγγελματίας υπήρξε ένα άτομο με όνειρα και αγάπη για την ζωή. Ο ίδιος μπορεί να μην ήταν παντρεμένος ωστόσο ήταν λάτρης του ωραίου φύλου καθώς είχε τρόπους αλλά και μια οικονομική άνεση που του εξασφάλιζε μια όμορφη και άνετη ζωή.

Έτσι στα λίγα που είχε προλάβει να εξομολογηθεί για την γνωριμία του και την σχέση του με την 43χρονη Ουκρανή δεν φαίνεται να γνώριζε κάτι κακό που να συνέβαινε στη ζωή της. Άλλωστε αν πίστευε κάτι τέτοιο δεν θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία να συνεχίσει την σχέση μαζί της καθώς δεν του άρεσαν οι μπελάδες.

Τόσο η οικογένειά του όσο και οι φίλοι του δεν μπορούν μέχρι και σήμερα να διανοηθούν αυτό που έχει συμβεί γιατί ο 42χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ και κανέναν με τις προσωπικές του επιλογές.

Το σπίτι στο Φλάμπουρο

Σύμφωνα με πληροφορίες το εξοχικό σπίτι στο Φλάμπουρο με θέα την θάλασσα είχε παραχωρηθεί στην 43χρονη, όταν ήταν ζευγάρι με τον Αλβανό δράστη. Το σπίτι μέχρι τότε ενοικιάζονταν μέσω της πλατφόρμας κατοικιών Airbnb, γι αυτό και είναι σίγουρο πως ο δολοφόνος του ζευγαριού είχε δικό του κλειδί, ενώ γνώριζε όλα τα κατατόπια της μικρής κατοικίας.

Η γνωριμία της 43χρονης με τον φαρμακοποιό αποτέλεσε την αρχή του τέλους της σχέσης της με τον Αλβανό, ο οποίος όσο την έβλεπε αποφασισμένη να απομακρυνθεί από την ζωή του, τόσο εκείνος ήθελε να την εκδικηθεί. Αυτός ήταν και ο λόγος όπου για δυο ολόκληρες εβδομάδες την παρακολουθούσε στενά μέχρι που εκείνη μαζί με τον 42χρονο φαρμακοποιό έκαναν το λάθος και βρέθηκαν μόνοι τους στο σπίτι στο Φλάμπουρο.

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News