Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Έγκλημα πάθους εξετάζουν οι Αρχές - Σοκάρουν τα στοιχεία

Ελλάδα
Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Έγκλημα πάθους εξετάζουν οι Αρχές - Σοκάρουν τα στοιχεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απειλές για τη ζωή της δεχόταν η άτυχη 43χρονη Φωτεινή - Σβετλάνα, σύμφωνα με μαρτυρίες φιλικών της προσώπων

Σε έγκλημα πάθους φαίνεται ότι αποδίδουν οι αστυνομικοί την διπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε στην περιοχή Φλάμπουρο, με θύματα μια 45χρονη Ουκρανή και έναν Έλληνα που αναγνωρίστηκε ως γνωστός επιχειρηματίας του Λουτρακίου, καθώς το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στο σπίτι της.

Οι υποψίες έχουν στραφεί κατ’ αρχήν στον πρώην σύντροφο της 45χρονης, ο οποίος αναζητείται αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Πρόκειται για έναν άνδρα Αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 45 - 50 ετών, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία σκότωσε το ζευγάρι και διέφυγε, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αιφνιδίασε τα θύματά του και τρύπωσε μέσα στο σπίτι που ζούσαν στο Φλάμπουρο. Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τόσο την 45χρονη μασέρ και τον φαρμακοποιό, με τον οποίο συζούσε το τελευταίο διάστημα.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο αιματοβαμμένο σπίτι αντίκρισαν τις δύο σορούς στο πάτωμα μέσα σε λί

μνες αίματος.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο καταζητούμενος διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και λίγο πιο κάτω του έβαλε φωτιά. Μάλιστα βγαίνοντας από το σπίτι του διπλού φονικού έβαλε λουκέτο στην πόρτα και κλείδωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του άνδρα και της γυναίκας, ενώ τα ακριβή αίτια αναμένονται μετά τη διενέργεια της νεκροψίας και της νεκροτομής.

Τι καταγγέλλουν οι φίλοι της - Δεχόταν απειλές

O πρώην σύντροφός της, όπως λένε φίλοι της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο, ήταν βίαιος, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr. Είχαν δεσμό, λένε οι φίλοι της και είχαν διακόψει πριν πολύ καιρό. Εκείνος την ενοχλούσε συνεχώς, λέγοντας της πως δεν θα της επιτρέψει να έχει άλλο άνδρα στη ζωή της.

«Η εμένα ή κανέναν» της είχε πει χαρακτηριστικά όπως είχε εκμυστηρευθεί η άτυχη Φωτεινή σε φιλικά της πρόσωπα, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, την είχε χτυπήσει, αλλά εκείνη δεν το κατήγγειλε ποτέ στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο πρώην σύντροφός της αποτελεί τον Νο1 ύποπτο της άγριας διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι. Αναφέρεται δε, ότι είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

Η άτυχη γυναίκα είχε συνάψει δεσμό με τον φαρμακοποιό πριν λίγες εβδομάδες. Σχεδίαζαν να πάνε εκδρομή σε κοντινό προορισμό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν να περάσουν το διήμερο στο εξοχικό σπιτάκι της στο Φλάμπουρο.

Η Φωτεινή σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου στο loutrakiblog.gr, οποίος διατηρεί μεσιτικό γραφείο, είχε αγοράσει το οικόπεδο από τον ίδιο, στη Λίμνη Βουλιαγμένης και σχεδίαζε να χτίσει δύο μεζονέτες.

Αγαπούσε πολύ την 20χρονη κόρη της και έκανε σχέδια για το μέλλον της. Διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, επιχειρηματία της Μυκόνου.

Το χρονικό της υπόθεσης στο Λουτράκι

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς λίγο πριν τη 01.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες. Δεν υπήρχαν επιβάτες στο αυτοκίνητο και για ώρες παρέμεινε το ερώτημα πως βρέθηκε εκεί το όχημα και πως τυλίχθηκε στις φλόγες. Ευτυχώς με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο δάσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.

Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο διαμέρισμά της χωρίς εισαγγελική παραγγελία. Η άτυχη κοπέλα διατηρούσε και ένα μικρό σπιτάκι στην περιοχή που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο.

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News