Πτολεμαΐδα: Θετικός μαθητής Γυμνασίου - Σε καραντίνα 22 παιδιά

Ελλάδα
Πτολεμαΐδα: Θετικός μαθητής Γυμνασίου - Σε καραντίνα 22 παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικοί και οι γονείς του μαθητή

Κινητοποίηση στην Πτολεμαΐδα έπειτα από κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή του Γ1 τμήματος του 3ου Γυμνασίου. Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν από σήμερα Τρίτη, σε καραντίνα οι 22 συμμαθητές του και να παραμείνουν στα σπίτια τους για δεκατέσσερις ημέρες, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Τον Διευθυντή του σχολείου, Θεοδόση Βόιτσε, ενημέρωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο πατέρας του μαθητή, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η σύζυγός του, εργαζόμενη στη ΔΕΥΑΕ και στη συνέχεια και ο ίδιος, υπάλληλος επίσης στην ίδια επιχείρηση, με αποτέλεσμα ο 15χρονος  σύμφωνα με το thetoc.gr από την περασμένη Παρασκευή να απέχει από τα μαθήματα του.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 303 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 167 εντοπίζονται στην Αττική, 21 στην Κοζάνη, 8 στα Ιωάννινα, 6 στην Αχαΐα και 5 στην Εύβοια. Την ίδια ώρα, σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων μπήκαν από τις 5 σήμερα το πρωί και για μία εβδομάδα η Αχαΐα και τα Ιωάννινα, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στις δύο περιοχές.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News