Επίθεση με βιτριόλι – Γιατρός 34χρονης: «Το πρόσωπο είχε καεί ολόκληρο»

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι – Γιατρός 34χρονης: «Το πρόσωπο είχε καεί ολόκληρο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζουν τα λόγια της γιατρού της Ιωάννας – «Από την πρώτη στιγμή είδαμε ένα άτομο που θα δώσει τη μάχη της»

Μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι,  που συγκλόνισε το πανελλήνιο κι εξακολουθεί να απασχολεί, η γιατρός της 34χρονης Ιωάννας μίλησε στην εκπομπή Love it.

«Ήρθε πολύ ταλαιπωρημένη και πολύ ανήσυχη την επόμενη μέρα της επίθεσης και ξεκινήσαμε αμέσως τα χειρουργεία.

Η Ιωάννα είχε ένα μεγάλο και βαθύ έγκαυμα σε πρόσωπο και τράχηλο που είναι πολύ επικίνδυνα και δυσκολεύουν πάρα πολύ σε αυτή την περιοχή. Βγάλαμε τον νεκρό ιστό. Το πρόσωπο είχε καεί ολόκληρο. Πιο βαθύ είναι στην αριστερή πλευρά. Για χημικό είναι ένα πολύ μεγάλο έγκαυμα. Έχουμε κάνει 7 χειρουργεία. Της απαντάμε με ειλικρίνεια.

Από την πρώτη στιγμή είδαμε ένα άτομο που θα δώσει τη μάχη της. Η μητέρα της δεν την άφησε ούτε μία ώρα. Το ζητούμενο από την πλευρά της Ιωάννας ήταν πόσο καλύτερα θα κάνουμε αυτό που θα κάνουμε ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένη ήταν. Τα χειρουργεία αυτά κρατάνε 3-4 ώρες. Την παρακολουθεί και η οφθαλμολογική και η ψυχιατρική κλινική. Παλέψαμε πάρα πολύ για να σωθεί το μάτι και εγώ για να έχει ένα βλέφαρο που θα κλείνει. Αν είχε εισπνεύσει τους ατμούς ή το έγκαυμα ήταν πάρα πολύ βαθύ θα μπορούσε να είχε πεθάνει από αυτό», είπε χαρακτηριστικά ενώ όπως τόνισε η άτυχη κοπέλα έχει ακόμα μπροστά της τουλάχιστον 3 χειρουργεία.

Πηγή: znews.gr

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News