Ελλάδα

Αυτή είναι η ανανεωμένη ΕΡΤ - Και ο Τσιόδρας στην καμπάνια

"Κάθε μέρα, το καλύτερό μας"

Μια νέα σελίδα στη μακρά ιστορία της επιδιώκει να γράψει, φέτος, η ΕΡΤ με νέα σήματα, νέο πρόγραμμα, αλλά και "μια καμπάνια, που αναδεικνύει πρωτίστως τον εθνικό ρόλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης".

Σύμφωνα με τους στόχους που τέθηκαν:

«Η ΕΡΤ απευθύνεται, φέτος, σε όλους τους Έλληνες, θυμίζοντας κάτι που ενδόμυχα ξέρουμε όλοι, αν και συχνά το λησμονούμε. Ότι στην πολυκύμαντη ιστορία αυτής της χώρας, ακόμη και στις μεγαλύτερες δυσκολίες, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πάντα τα καταφέρναμε, όταν βγάζαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της δημόσιας τηλεόρασης, που αποκαλύπτει και τη νέα ταυτότητα της ΕΡΤ. Κάθε μέρα, το καλύτερό μας. Στο τηλεοπτικό σποτ μετέχουν σιωπηλά ανώνυμοι συμπολίτες μας, αλλά και επώνυμοι Έλληνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη δουλειά τους και τη στάση τους τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της χώρας.

Γι’ αυτό άλλωστε και όλοι τους δέχθηκαν αφιλοκερδώς να μετάσχουν στη φετινή καμπάνια της ΕΡΤ, καλώντας μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να γίνουμε έμπνευση για όλους.

Με αλφαβητική σειρά, στο κεντρικό σποτ της ΕΡΤ μετέχουν οι: Κατερίνα Βρανά, stand up κωμικός Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής Επιστήμης των Υπολογιστών στο MIT Σταμάτιος Κριμιζής, ερευνητής των Πλανητών, NASA, ακαδημαϊκός Μαρία Ναυπλιώτου, ηθοποιός Ελευθερία Ντεκώ, σχεδιάστρια φωτισμού Βίκυ Ξανθοπούλου, Εκπαιδευτικός της Χρονιάς 2019 (AKS Global Education Awards) Μαρία Σάκκαρη, παγκόσμια πρωταθλήτρια τένις Ευγένιος Τριβιζάς, συγγραφέας-εγκληματολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, λοιμωξιολόγος-ειδικός παθολόγος Γιάννης Χατζήμπεης, Iron Man, αθλητής Παραολυμπιακών, ομιλητής παρακίνησης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια