Συγκινεί η Ντόρα: Κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχες δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!

Ελλάδα
Συγκινεί η Ντόρα: Κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχες δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν σήμερα πριν 31 χρόνια η η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη - Η ανάρτηση της Ντ. Μπακογιάννη

Το ημερολόγιο έδειχνε 26 Σεπτεμβρίου του 1989, όταν η "17 Νοέμβρη" εκτελεί στο Κολωνάκι της Αθήνας το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη.

Η κηδεία του έγινε τρεις μέρες μετά στην πατρίδα του, στο Καρπενήσι, παρουσία πλήθους κόσμου.

Μια συγκινητική φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter,  η Ντόρα Μπακογιάννη γράφοντας στη λεζάντα: «31 χρόνια πριν κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχες δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!», γράφει η Ντόρα Μπακογιάννη

Στην φωτογραφία είναι ο Παύλος Μπακογιάννης με τα παιδιά του Αλεξία και Κώστα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ 

Την συνεισφορά του Παύλου Μπακογιάννη στην εθνική συμφιλίωση και την επούλωση των τραυμάτων του εμφυλίου, επισήμανε η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την συμπλήρωση 31 χρόνων από την δολοφονία του.

"Σαν σήμερα πριν 31 χρόνια οι άνανδροι τρομοκράτες της 17Ν δολοφόνησαν εν ψυχρώ το Βουλευτή Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη.

Οι δολοφόνοι δεν επέλεξαν τυχαία το στόχο τους. Ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν υπέρμαχος της εθνικής συμφιλίωσης και εργάστηκε για την επούλωση απο τα τραύματα του εμφυλίου. Βαθύτατα δημοκράτης, με σπουδαία αντιδικτατορική δράση που με το λόγο και τη δράση του κατάφερνε να διαπερνά τα κομματικά στεγανά" αναφέρει η ΝΔ και καταλήγει:

 "Μπορεί ο Παύλος Μπακογιάννης να μην είναι πλέον ανάμεσά μας, όμως οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη είναι παρούσες και εξακολουθούν να μας εμπνέουν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News