Απάντηση Χαρδαλιά μετά τον σάλο: Δεν φίλησα το χέρι του ιερέα

Ελλάδα
Απάντηση Χαρδαλιά μετά τον σάλο: Δεν φίλησα το χέρι του ιερέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είχα μόλις βγάλει την μάσκα για να πιώ νερό»

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σε όσους τον επικρίνουν εξαιτίας του βίντεο με ιερέα, υποστηρίζοντας ότι δεν φίλησε το χέρι του αλλά έκλινε στο ράσο του.

Στην ανάρτησή του ο κ. Χαρδαλιάς κάνει λόγο για παραποίηση των πραγματικών περιστατικών και εξηγεί ότι έκλινε στο ράσο του ιερέα εκφράζοντας σεβασμό, και όχι φιλώντας το χέρι του.

Μάλιστα, όπως είπε, πρόκειται για τον ιερέα που μόλις είχαν διασώσει και ο οποίος έσπευσε να τους ευχαριστήσει και να τους συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος της επιχείρησης.

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι δεν φορούσε μάσκα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σημειώνει πως μόλις την είχε βγάλει για να πιει νερό, τονίζοντας πως αδιάψευστος μάρτυρας για αυτό είναι τα βίντεο που υπάρχουν.

Τέλος, απευθυνόμενος στους επικριτές του, τους συνιστά μεταξύ άλλων «λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και Ασφάλεια όλων των πολιτών».

Σημειώνεται ότι το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.

Το επίμαχο βίντεο:

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News