Μητέρα φαρμακοποιού στην Καρδίτσα: «Το παιδί μου πήγε αβοήθητο, χωρίς προειδοποίηση»

Ελλάδα
Μητέρα φαρμακοποιού στην Καρδίτσα: «Το παιδί μου πήγε αβοήθητο, χωρίς προειδοποίηση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα λόγια της μητέρας για την αγνοούμενη κόρη της - «Κανείς δεν της έκλεισε τον δρόμο»

Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια της 40χρονης φαρμακοποιού από την Καρδίτσα, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου, όταν ο Μεσογειακός Κυκλώνας «Ιανός» έπληξε την πόλη, και εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το αυτοκίνητο της άδειο.

Τα λόγια της μητέρας της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκλονίζουν.

«Ζούμε ώρες τραγικής αγωνίας γιατί ψάχνουμε κάτω από πέτρες, φερτά υλικά, κορμούς δέντρων με τόνους λάσπη και δε φτάνει αυτό. Έχουμε και τα ανεύθυνα σενάρια, με διάφορους ισχυρισμούς χωρίς να ξέρουν τι λένε. Αυτή τη στιγμή προέχει να βρούμε το παιδί μου. Τις ευθύνες θα τις αναζητήσουμε αργότερα» είπε.

Η μητέρα της 40χρονης τονίζει ότι κανείς δεν έκλεισε τον δρόμο.

«Το σπίτι μας απέχει 250-300 μέτρα. Έβρεχε και κόπηκε το ρεύμα. Της είπα αφού βρέχει και δεν έχει ρεύμα, έλα στο σπίτι και μου είπε "μαμά περιμένω μια παραγγελία για φάρμακα. Αν με βρουν κλειστή θα τα αφήσουν στη βροχή και θα χαλάσουν". Έμεινε μέσα περιμένοντας. Δεν είχε καμία ενημέρωση από πουθενά. Δεν είχα ρεύμα τηλεόραση, ούτε επικοινωνία μπορούσαμε να έχουμε. Όταν εκκενώθηκε το κέντρο υγείας, θα μπορούσε να της πει κάποιος, ή να έκλειναν τον δρόμο με βαριά οχήματα ώστε να μην μπορεί να περάσει κανείς» πρόσθεσε.

«Το παιδί μου πήγε αβοήθητο»

«Αυτό είναι το παράπονό μου ότι δεν ενημερώθηκε από πουθενά, νόμιζε ότι ήταν μια απλή βροχή. Όταν πήγε εννιά και μισή και δεν είχε επιστρέψει, πήγα στο φαρμακείο, ήταν κλειστό και το αυτοκίνητο έλειπε. Ρώτησα αν ήξερε κανείς τίποτα και μου είπαν ότι πριν από λίγο είχε πέσει ένα αυτοκίνητο στο ποτάμι, χωρίς να ξέρουν ποιο αυτοκίνητο ήταν. Το παιδί μου πήγε αβοήθητο, χωρίς καμία προειδοποίηση».

«Έχω τόσο θυμό που ενώ αγνοείται το παιδί μου ακόμα, προσπαθούν να του επιρρίψουν τις ευθύνες ότι της έκαναν νόημα να μην πάει στον δρόμο… κι εκείνη δεν κατάλαβε» λέει η μητέρα. «Το ένστικτό μου δε με αφήνει να χάσω τις ελπίδες μου γιατί ούτε θέλω ούτε μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Θέλω να τη βρούμε».

Εκ μέρος της οικογένειας για τις επιχειρήσεις αναζήτησης και τα ανεύθυνα σενάρια

«Ευχαριστούμε όλα τα κλιμάκια και τις δυνάμεις που επιχειρούν στην αναζήτηση της Ευδοκίας μας καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες με αυταπάρνηση.

Παρακαλούμε σεβόμενοι την τραγική θέση της οικογένειας, η οποία αναζητά απεγνωσμένα το παιδί της μέσα σε τόνους λάσπης, κορμών δέντρων και άλλων φερτών υλικών, να σταματήσουν τα ανεύθυνα σενάρια και όποιος μπορεί και όλοι μαζί να συνδράμουμε στην ανεύρεσή της με όποιον τρόπο, με κάθε μέσο. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη για εμάς».

Πηγή: Newsbeast.gr, με πληροφορίες από mouzakinews.gr

(Φωτογραφία αρχείου: Intime) 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News