Nέα θύματα από κορωνοϊό στη χώρα

Ελλάδα
Nέα θύματα από κορωνοϊό στη χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνολικά 336 νεκροί

Αρκετά είναι τα νέα θύματα από κορωνοϊό τις τελευταίες ώρες με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να φτάνει τους 336. Το τελευταίο θύμα σύμφωνα με το in.gr είναι ένας 55χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο 55χρονος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 12 Σεπτεμβρίου και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής.Ο 55χρονος έπασχε σύμφωνα με πληροφορίες από υποκείμενα νοσήματα.Ακόμη, έχασε τη ζωή του από κορωναϊό και ένας 84χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν και αυτός στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν διασωληνωμένος από τις 9 Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα δύο ακόμη συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με την Covid-19.

Πρόκειται για μια 74χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε κλίνη ΜΕΘ κατέληξε στις 2.00 τα ξημερώματα στο ΑΧΕΠΑ.

Επίσης, μια 88χρονη που νοσηλευόταν από τις 17 Σεπτεμβρίου σε απλή κλίνη στο Σωτηρία κατέληξε λίγη ώρα μετά τη διασωλήνωσή της και πριν μεταφερθεί σε ΜΕΘ.

Και οι δύο γυναίκες έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα. Τέλος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι κατέληξε ένας 88χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News