Mεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Στα 321 τα θύματα

Ελλάδα
Mεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Στα 321 τα θύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέληξε 65χρονος

Αυξήθηκαν ραγδαία οι νεκροί καθώς όπως έγινε γνωστό ένας 65χρονος άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό ανέρχονται στους 321. Σύμφωνα με το in.gr ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ελλάδα ανακοίνωσε τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας, με τα κρούσματα μάλιστα να κυμαίνονται για 4η φορά πάνω από 300. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 312 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του φονικού ιού στη χώρα μας, εκ των οποίων 27 συνδέονται με γνωστές συρροές και 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Παράλληλα, 6 εισαγόμενα κρούσματα προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εισαγόμενων κρουσμάτων σε 28.

Για μια ακόμα μέρα, αρνητική «πρωταθλήτρια» είναι η Αττική, η οποία έχει πάνω από τα μισά κρούσματα και συγκεκριμένα από τα 312 συνολικά, εκ των οποίων τα 284 εγχώρια, μετράει τα 174.

Πολύ υψηλά είναι ξανά τα κρούσματα στην Θεσσαλονίκη (26), με την Πέλλα να δίνει 11 και την Πιερία 10.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News