Σε προληπτική καραντίνα ο Άδωνις Γεωργιάδης - Εκκενώθηκε το υπουργείο Οικονομικών

Ελλάδα
Σε προληπτική καραντίνα ο Άδωνις Γεωργιάδης - Εκκενώθηκε το υπουργείο Οικονομικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ίδιο ισχύει για τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση

Σε προληπτική καραντίνα έως ότου ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από τα τέστ για κορωνοϊό μπήκαν ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, όμως λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε  το υπουργείο Ανάπτυξης και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Εκκενώθηκε το υπουργείο Οικονομικών

Εκκενώθηκε το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης (Νίκης 5-7, Σύνταγμα), προκειμένου να γίνει απολύμανση για τον κορωνοϊό.

 Οι υπηρεσίες των υπουργείων θα επαναλειτουργήσουν την προσεχή Δευτέρα.

Η εκκένωση του κτιρίου γίνεται βάση του πρωτοκόλλου που πρέπει να ακολουθηθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.

(Φωτογραφία Αρχείου - ΙΝ ΤΙΜΕ)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News