271 θύματα του κορωνοϊού - Τρίτος θάνατος σε 24ώρες

Ελλάδα
271 θύματα του κορωνοϊού - Τρίτος θάνατος σε 24ώρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών

Στους 271 αυξήθηκαν οι νεκροί από κορωνοϊό με τον αριθμό των θυμάτων να μεγαλώνει, καθώς μετά τον 79χρονο που κατέληξε το πρωί στη Θεσσαλονίκη,  δύο ακόμη ηλικιωμένοι έχασαν την Τρίτη της ζωή τους ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 271.

Πρόκειται σύμφωνα με το in.gr  για μια ηλικιωμένη 102 ετών με υποκείμενα νοσήματα που άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και έναν 80χρονο, επίσης με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».

Ο 80χρονος, μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, αποτελεί  το 20ο θύμα από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι στο οποίο ο ιός εξαπλώθηκε όταν εργαζόμενος της δομής προσβλήθηκε από τον ιό από συγγενικό του πρόσωπο που είχε μεταβεί σε συναυλία της Χαλκιδικής.

Πώς εξελίσσεται η πανδημία

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, καταγράφηκαν 183 νέα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα εκ των οποίων τα 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Από τα 173 εγχώρια κρούσματα, τα 46 συνδέονται με συρροές, 12 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ 10 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας

Πού εντοπίζονται

Όσον αφορά στη διασπορά του ιού στην κοινότητα, η Αττική βρέθηκε  για ακόμα μια μέρα στο «κόκκινο», με τη Θεσσαλονίκη μετά από πολύ καιρό να παρουσιάζει μονοψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News