Φρίκη στο Αττικόν: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 5ο όροφο

Ελλάδα
Φρίκη στο Αττικόν: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 5ο όροφο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ασθενής νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική

Σοκ τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αττικόν Νοσοκομείο, καθώς ένας ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, επιτέθηκε με μαχαίρι σε μία νοσηλεύτρια τραυματίζοντάς την βαριά, πριν πηδήξει στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καρδιολογική κλινική βρίσκεται στον 1ο όροφο, ενώ το συμβάν έλαβε χώρα στον 5ο όροφο του νοσοκομείου. Την είδηση έδωσε στον «αέρα» του Open TV, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Η νοσηλεύτρια δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον ασθενή, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η ανακοίνωση του Αττικόν:

«Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 5:20 π.μ., η νοσηλεύτρια βάρδιας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του. Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο δράστης του περιστατικού μετά την αυτοχειρία του, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης. Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες. Ευχόμαστε στην τραυματισμένη νοσηλεύτρια, ταχεία και πλήρη ανάρρωση».

Η νοσηλεύτρια, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δέχτηκε την επίθεση του ασθενούς, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με το ethnos.gr να κρυβόταν πίσω από πόρτα και να επιτέθηκε πισώπλατα στην άτυχη εργαζόμενη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News