Ελλάδα

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Το τελευταίο μήνυμα στην αδελφή της

Συγκλονίζουν τα όσα γράφει η 16χρονη

Αποκαλυπτικό μήνυμα της 16χρονης στην δίδυμη αδελφή της, το οποίο δεν εστάλη ποτέ

Ένα μήνυμα με παραλήπτη την αδελφή της εντοπίστηκε στο ένα από τα δύο κινητά της 16χρονης Μαρίας από τα Τρίκαλα, η οποία τον περασμένο Ιούλιο βρέθηκε νεκρή στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Η οικογένεια της μέχρι σήμερα κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, μετά από τα αποτελέσματα των πρώτων ερευνών, το σενάριο αυτό φαίνεται να απομακρύνεται και να επιβεβαιώνονται οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας, ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το tlife η σχέση της Μαρίας με τη δίδυμη αδελφή της ήταν ιδιαίτερα στενή. Αυτό μαρτυρούν και τα τελευταία λόγια που της έγραψε για να την αποχαιρετήσει, όπως όλα δείχνουν.

Αυτό είναι το περιεχόμενο του μηνύματος της άτυχης 16χρονης:

«Αδελφούλα μου, είμαι καλά και πέρασα όμορφα. Σε αγαπάω πάρα πολύ. Θα μου λείψεις. Αυτό που θέλω μόνο, είναι να είσαι χαρούμενη. Εγώ φταίω… Δεν έπρεπε να φύγω κρυφά από το σπίτι. Πού να ’ξερα ότι θα γίνει φασαρία. Σου ζητώ χίλια συγνώμη. Θέλω να είμαι στη σκέψη σου σαν κάτι θετικό. Σας αγαπάω όλους».

Το παραπάνω μήνυμα, αν και συντάχθηκε από τη Μαρία, δεν εστάλη ποτέ στην αδελφή της. Το έγραψε στο ένα κινητό της, το φωτογράφησε από το δεύτερο κινητό της και στη συνέχεια το έκανε wall paper. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η 16χρονη, παράλληλα, έβγαζε σύμφωνα με πληροφορίες selfies φωτογραφίες, στις οποίες εμφανιζόταν χαρούμενη και χαμογελαστή. Οι φωτογραφίες αυτές βρέθηκαν αποθηκευμένες στο κινητό της και εξετάζονται περαιτέρω από τις αρχές.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ανακτηθεί το περιεχόμενο των δύο κινητών τηλεφώνων της 16χρονης. 5.000 φωτογραφίες, οι αναζητήσεις της στη Google και μέρος των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων και μηνυμάτων. Δεν προέκυψε κάποιο μήνυμα με εκβιαστικό περιεχόμενο και γι’ αυτό αρχίζει να απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Επιμένουν οι γονείς

Οι γονείς της Μαρίας εξακολουθούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για έγκλημα και αναμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα της έρευνας. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Σαμαρτζής, δήλωσε στο ΤLIFE:

«Έχει αποπερατωθεί ένα μέρος της ανάκτησης του υλικού των κινητών τηλεφώνων της ανήλικης Μαρίας. Πλέον, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις που κλίνουν προς την εκδοχή της αυτοκτονίας. Υπάρχουν βέβαια και κάποια στοιχεία που ακόμα γεννούν ερωτήματα στους γονείς της. Θεωρώ ότι η έρευνα που έγινε ήταν ιδιαιτέρως λεπτομερής και πιστεύω ότι με τη λήψη των λοιπών συμπληρωματικών εργαστηριακών αποτελεσμάτων, τα οποία αναμένουμε στο προσεχές διάστημα, θα έχουμε πληρέστερη εικόνα για το τι μπορεί να συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια