Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στα Χανιά

Ελλάδα
Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράταση των μέτρων προστασίας για 14 ημέρες στα Χανιά ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Μέτρα τοπικού χαρακτήρα ανακοίνωσε ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της σημερινής του ενημέρωσης. Ειδικότερα παράταση μέτρων ανακοίνωσε σε Χανιά, Πάρο, Μύκονο, για ακόμη 14 ημέρες.

Ειδικότερα, την παράταση των μέτρων προστασίας για 14 ημέρες, αλλά και έκτακτα μέτρα σε Λέσβο και Ζάκυνθο από τις 6 το πρωί του Σαββάτου, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Παράλληλα, γνωστοποίησε τη διακοπή από τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου των πτήσεων από την Βαρκελώνη και την ευρύτερη περιοχή της Καταλονίας.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Χαρδαλιάς, τόνισε ότι επιβάλλεται να τηρούνται οι αποστάσεις και η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, αποστάσεις σε παραλίες, προσωρινά μέτρα για εκκλησίες και αναστολή θρησκευτικών τελετών που πραγματοποιούνται μέσω της διενέργειας πομπής, αναστολή πανηγυριών, αναστολή επισκεπτηρίων σε γηροκομεία και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, μέτρα τήρησης αποστάσεων σε ΚΥΤ.

Ο κ. Χαρδαλιάς αφού σημείωσε ότι «όλοι μας έχουμε ευθύνη για την επιτυχία της κοινής προσπάθειας», έδωσε έμφαση στην ατομική ευθύνη, αναφέροντας ως παράδειγμα μερικά περιστατικά που άτομα θετικά στον κορωνοϊό δεν τήρησαν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News