default-image

Πανελλήνιες 2020:Τέλος η αγωνία - Δείτε τις βάσεις εισαγωγής

Ελλάδα
Πανελλήνιες 2020:Τέλος η αγωνία - Δείτε τις βάσεις εισαγωγής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες μαθητές περίμεναν με υπομονή τη στιγμή

Τέλος η αγωνία για χιλιάδες μαθητές και γονείς, καθώς άνοιξε η πλατφόρμα του υπουργείου λίγο πριν 9 το πρωί της Παρασκευής και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2020 για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Λίγο πριν τις 9 το πρωί η ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, "έπεσε" μόλις πέντε λεπτά πριν την ανακοίνωση των βάσεων 2020.

Το πρόβλημα προέκυψε σύμφωνα με το thetoc.gr λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας και της υπερφόρτωσης που προκλήθηκε. Η ιστοσελίδα του υπουργείου αποκαταστάθηκε μισή ώρα αργότερα, όμως η και η πλατφόρμα του υπουργείου μέσω της οποίας οι υποψήφιοι θα έβλεπαν σε ποια σχολή και τμήμα εισάγονται, παρουσίασε προβλήματα. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (επώνυμο - όνομα - πατρώνυμο - μητρώνυμο).

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ  ΒΑΣΕΙΣ:

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ ΝΕΟ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ — ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ 2018-ΗΜΕΡΗΣΙΑ — ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ 2019-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ 2018-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ 2019-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ)_ΠΑΝΕΛ.2020

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ)_ΠΑΝΕΛ.2020

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα απεστάλησαν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που αναρτώνται στα Λύκεια ως το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης, την ίδια ώρα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του υπουργείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News