Ελλάδα

Ελένη Τουλουπάκη για τη διάρρηξη: «Έχω γίνει υπ’ αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο να με σκοτώσουν»

Η εισαγγελέας μίλησε για τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της ενώ εκείνη βρισκόταν στο σπίτι της στην Κρήτη

Για την περίεργη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της όσο εκείνη βρισκόταν στο σπίτι της στην Κρήτη, μίλησε η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις «Δικογραφίες», λέγοντας χαρακτηριστικά «έχω γίνει ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν».

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, οι άγνωστοι δράστες δεν αφαίρεσαν συσκευές ή αντικείμενα αξίας, ωστόσο έκαναν άνω κάτω το γραφείο της και τα ντουλάπια που βρίσκονται στον χώρο.

Το Σάββατο, σε δημοσίευμά τους οι «Δικογραφίες»  ανέφεραν ότι δεν έχει υποβληθεί αίτημα αντικατάστασης της Ελένης Τουλουπάκη από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, στο 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, που αναμένεται να συνεδριάσει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Οι «Δικογραφίες» επικοινώνησαν με την εισαγγελέα, η οποία επέστρεφε σήμερα από τη γεννέτειρά της, την Κρήτη και πληροφορήθηκε ότι διέρρηξαν το σπίτι της ενώ βρισκόταν εν πλω. Η εισαγγελέας Διαφθοράς ήταν εξαιρετικά ανήσυχη για το τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς δεν είχε ακόμη εικόνα για την κατάσταση, που επικρατούσε στο σπίτι της μετά τη διάρρηξη.

Όπως είπε, ο πληροφορήθηκε από την οικιακή βοηθό, η οποία πήγε στην κατοικία της το πρωί της Κυριακής για να καθαρίσει το σπίτι. Η οικιακή βοηθός ήταν ο άνθρωπος που μπήκε πρώτος στο σπίτι της εισαγγελέα και αντίκρισε τον χώρο άνω κάτω, καθώς - σύμφωνα με τα λεγόμενά της - οι διαρρήκτες δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο μέσα στο σπίτι, χωρίς - ωστόσο - να αφαιρέσουν τίποτα, πιθανόν, γιατί δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν...

Μάλιστα, σύμφωνα με την εισαγγελέα, οι διαρρήκτες έψαχναν για έγγραφα ακόμη και στο... πιάνο! Η οικιακή βοηθός τηλεφώνησε στην εισαγγελέα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πηγή: Ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια