Περιφέρεια Αττικής: Τηλεργασία 7 ημερών για τους υπαλλήλους που επιστρέφουν από άδεια

Ελλάδα
Περιφέρεια Αττικής: Τηλεργασία 7 ημερών για τους υπαλλήλους που επιστρέφουν από άδεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εξ αποστάσεως εργασία μετά τις διακοπές αναμένεται να επεκταθεί

Για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού λόγω της αύξησης των κρουσμάτων σε όλη την χώρα και ιδιαίτερα στην Αττική, κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλή, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής που επιστρέφουν από άδεια, θα παρέχουν εξ αποστάσεως εργασία για επτά ημέρες.

Όπως διευκρινίζεται στο σχετικό έγγραφο που εστάλη από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ι. Σελίμη προς όλες τις Γενικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας, σε ό,τι αφορά στους υπαλλήλους που ανήκουν σε κλάδους ή υπηρετούν σε οργανικές μονάδες οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊού, ο τρόπος εργασίας τους «θα προσδιορίζεται εξατομικευμένα κατόπιν συνεννόησης με τ τους Προϊσταμένους των Υπηρεσιών τους».

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής: «Προστατεύουμε τους εργαζόμενους μας αλλά και τις ευπαθείς ομάδες, με στόχο να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο διασποράς του ιού στην Αττική. Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι ύψιστη προτεραιότητά μας, αυτή την κρίσιμη περίοδο και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίζουμε με στοχευμένα μέτρα να θωρακίζουμε τους πολίτες και την Αττική μας. Αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί, με ομοψυχία, ψυχραιμία και ενότητα».

Πηγή: Ethnos.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News