Πολύνεκρο τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη: Τουλάχιστον 8 νεκροί

Ελλάδα
Πολύνεκρο τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη: Τουλάχιστον 8 νεκροί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο εκ των νεκρών εντοπίστηκαν σε παρακείμενο χωράφι

Σε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα κλήθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης οι πυροσβέστες στον κόμβο Αρδανίου, στην Αλεξανδρούπολη.

Τουλάχιστον 8 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη 2 τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για μετανάστες ενώ άγνωστα παραμένουν προς το παρόν τα αίτια, που έκαναν τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να προσκρούσει σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευής διοδίων.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες απεγκλώβισαν δύο τραυματίες και άλλα οκτώ άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους. Ωστόσο, υπάρχουν φόβοι ότι οι νεκροί θα αυξηθούν. Δύο ακόμα άτομα εντοπίστηκαν σε χωράφι κοντά στο σημείο του δυστυχήματος στον κόμβο Αρδανίου, στην Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι εικάζεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ότι εκσφενδονίστηκαν κατά τη σύγκρουση.  

Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα ενώ οι εμπλεκόμενοι στο δυστύχημα μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το όχημα εμπλέκεται σε παράνομη διακίνηση μεταναστών, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.

Πηγή: lifo.gr, ΑΠΕ - ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News