Ελλάδα

Τουρισμός για όλους: Σήμερα τα τελικά αποτελέσματα

Που θα αναρτηθούν

Σήμερα θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» καθώς η τελική κλήρωση έγινε μετά και τις ενστάσεις που προέκυψαν και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο site του υπουργείου Τουρισμο.υ

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης:

Υπενθυμίζεται πως:

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher:

- επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.

- Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο.

- Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση.

- Αν ο δικαιούχος αποχωρήσει νωρίτερα από τις 4 διανυκτερεύσεις, το σύνολο του κόστους της διαμονής βαρύνει τον δικαιούχο, ακυρώνεται το e-voucher σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Δημόσια Πρόσκληση.

- Τυχόν προκαταβολή που μπορεί να ζητηθεί από τον πάροχο αφαιρείται κατά την αναχώρηση από το ποσό της ίδιας συμμετοχής.

- Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής στο κατάλυμα για περισσότερο διάστημα γίνεται μεταξύ παρόχου και δικαιούχου και το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια