Ελλάδα

Τουρισμός για όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Μετά από καθυστέρηση τελικά αναρτήθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα.

Αναρτήθηκαν την Πέμπτη τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν στο www.tourism4all.gov.gr δύο πίνακες με προσωρινά αποτελέσματα που αφορούν δικαιούχους, παρόχους αλλά και αποκλειόμενους.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα.

Ημερομηνίες υποβολής ενστάσεων για Δικαιούχους:

Από την Παρασκευή 24.07.2020 και ώρα 00.01 έως και την Τρίτη 28.07.2020 και ώρα 23.59 θα καταβάλλονται οι ενστάσεις από τους δικαιούχους.

Η διαδικασία για την υποβολή και την εξέταση των ενστάσεων καθορίζεται στη Δημόσια Πρόσκληση.

Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από την αρμόδια τριμελή Επιτροπή προκειμένου να καταρτιστούν: α) το Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων - Ωφελουμένων, μεταξύ των οποίων θα διεξαχθεί η ηλεκτρονική κλήρωση και β) ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων, και αναρτώνται στον ιστότοπο του Υπουργείου Τουρισμού www.mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr.

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher. Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας.

Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο. Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση.

Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής στο κατάλυμα για περισσότερο διάστημα γίνεται μεταξύ παρόχου και το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται.

Πάροχοι:

Η περίοδος υποβολή ενστάσεων από τους παρόχους καταλυμάτων έληξε την Τρίτη, 21.07.2020 και ώρα 23.59.

To οριστικό Μητρώο Παρόχων για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους έτους 2020 και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Παρόχων θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια