Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Νέα στοιχεία στο φως εν αναμονή του πορίσματος για τα ευρήματα στο κινητό της

Ελλάδα
Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Νέα στοιχεία στο φως εν αναμονή του πορίσματος για τα ευρήματα στο κινητό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επίμαχο βράδυ συνομίλησε με φίλες της για τη συνάντηση με τον 27χρονο αστυνομικό

Την Παρασκευή, εκτός απροόπτου, αναμένεται να παραδοθεί το πόρισμα από τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αρχές από το τηλέφωνο της 16χρονης της Μαρίας Χυσένι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το κινητό της αδικοχαμένης κοπέλας μεταφέρθηκε από την πρώτη στιγμή στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους είχε τηλεφωνικές επαφές το μοιραίο βράδυ, αλλά και οι συνομιλίες της μέσω instagram και λοιπών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επίμαχο βράδυ συνομίλησε με φίλες της για τη συνάντηση με τον 27χρονο αστυνομικό, ενώ φέρεται να δέχθηκε πάνω από 60 κλήσεις από τα αδέρφια της, τα οποία την αναζητούσαν από τις 4 τα ξημερώματα και μετά.

Οι κάμερες ασφαλείας

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr η 16χρονη διακρίνεται σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής να κατευθύνεται μόνη της προς το λόφο του Προφήτη Ηλία, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρή, ενώ νωρίτερα έχει καταγραφεί να περπατάει κοντά στο σπίτι της στις οδούς Αθανασίου Διάκου, 28ης Οκτωβρίου κλπ.

Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της 16χρονης

Εν τω μεταξύ χτες Τετάρτη ήρθαν νέα στοιχεία στο φως. Μια νέα κατάθεση, ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας και ένας καβγάς που σημειώθηκε κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 16χρονη Μαρία, ανοίγουν έναν νέο κύκλο ερευνών για το τι μεσολάβησε στο διάστημα ανάμεσα στο ραντεβού της με τον 26χρονο αστυνομικό και τη θανάσιμη πτώση.

Στα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, η 16χρονη φαίνεται να περπατά μόνη της στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Περσεφόνης, και να μιλά στο κινητό της για περισσότερο από μισή ώρα. Στις τέσσερις παρά τέταρτο, μια γυναίκα την βλέπει να περπατά σε κακή ψυχολογική κατάσταση στην οδό Αθανασίου Διάκου, κοντά στο σπίτι του 26χρονου αστυνομικού. Η κατάθεσή της γυναίκας θεωρείται κομβική.

"Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, είδα την Μαρία να περιπλανιέται χωρίς παπούτσια στην οδό Αθανασίου Διάκου. Είπα ‘αυτή είναι σκαστή από το σπίτι της’. Ήταν μόνη της, έκλαιγε και έμοιαζε να είναι σε άγρια κατάσταση", είπε η ίδια.

Την ίδια ώρα, στην πλατεία Βουβής, κοντά στο, λόφο που βρέθηκε νεκρή η 16χρονη, η μητέρα της ακούει τα ουρλιαχτά μιας κοπέλας που τσακώνεται με έναν άνδρα. Όπως είπε στην κάμερα του Mega, οι φωνές αυτές έμοιαζαν με της κόρης της.

Η 16χρονη είχε δύο κινητά

Από τα εργαστήρια της αστυνομίας εξετάζονται τα δυο κινητά που είχε η 16χρονη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ένα είναι κατεστραμμένο, το άλλο λειτουργεί κανονικά. Σημαντική συνεισφορά στην έρευνα θα έχει και η χαρτογράφηση των στιγμάτων από τα κινητά τόσο της 16χρονης, όσο και συγγενικών και φιλικών της προσώπων, καθώς επίσης και όσων βρέθηκαν την νύχτα του θανάτου της στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

dikaiologitika

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News