Επίθεση με τσεκούρι: Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη - Εισαγγελική παρέμβαση ζητούν για το επίμαχο βίντεο

Ελλάδα
Επίθεση με τσεκούρι: Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη - Εισαγγελική παρέμβαση ζητούν για το επίμαχο βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δράστης που κρίθηκε προφυλακιστέος δε μίλησε ούτε στον ανακριτή, ούτε στον εισαγγελέα για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΥΟ Κοζάνης, καθώς αρνείται να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση για την αποτρόπαια πράξη του, ο 45χρονος άνδρας, την ώρα μάλιστα, που οι δύο από τους τρεις τραυματίες της επίθεσης είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια ώρα επίσης, την παρέμβαση του εισαγγελέα για το πώς διέρρευσε το οπτικό υλικό της επίθεσης με τσεκούρι, που βρίσκεται στον σκληρό δίσκο στη ΔΟΥ Κοζάνης, έχει ζητήσει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Γιάννης Ποδιώτης προκειμένου να «κατέβει» το βίντεο της επίθεσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετοί ήταν και οι συγγενείς των θυμάτων της επίθεσης, που επικοινώνησαν με τον κ. Ποδιώτη, για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους γι’ αυτή τη δημοσίευση. Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης αναμένεται να ζητήσει και την παρέμβαση της ΕΣΗΕΜ-Θ έτσι ώστε να προστατευτούν τα θύματα της επίθεσης.

Για το λόγο αυτό γνωστοποιείται στους αναγνώστες του neakriti.gr, ότι αποσύρθηκε το θέμα: «Επίθεση με τσεκούρι: Σοκαριστικό βίντεο τη στιγμή του "χτυπήματος" - Προσοχή σκληρές εικόνες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News