Συνάντηση Μπακογιάννη - Σηφάκη για μία Αθήνα πιο ανθρώπινη

Ελλάδα
Συνάντηση Μπακογιάννη - Σηφάκη για μία Αθήνα πιο ανθρώπινη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξε ο δρόμος για μία Αθήνα, φιλική προς το περιβάλλον, στοχεύοντας στη μετάβαση της πρωτεύουσας προς μία πιο ανθρώπινη και πράσινη καθημερινότητα

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΕΝΑΟΣ, Νικόλαο Σηφάκη, για να συζητήσουν τις ενεργειακές επιλογές του Δήμου Αθηνών.

Ο κ. Σηφάκης ενημέρωσε τον δήμαρχο για τις προοπτικές των φωτοβολταϊκών στεγών καν και την αυτοπαραγωγή, στα σχολεία και τα κτήρια του δήμου, όπως επίσης, για τα αυτόνομα ενεργειακά συστήματα, που μπορούν να στηρίξουν την απρόσκοπτη λειτουργία ενός δήμου σε περιόδους κρίσης.

Μίλησαν επίσης διεξοδικά για την ενεργειακή αναβάθμιση, την εξοικονόμηση και την ηλεκτροκίνηση που αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για το μέλλον και την καθημερινότητα των δημοτών.

Μετά τη συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, άνοιξε ο δρόμος για μία Αθήνα, φιλική προς το περιβάλλον, στοχεύοντας στη μετάβαση της πρωτεύουσας προς μία πιο ανθρώπινη και πράσινη καθημερινότητα.

Από τη μεριά του, ο Νικόλαος Σηφάκης, δήλωσε: «Είμαστε πάντα δίπλα στον δήμαρχο Αθηναίων, όπως ακριβώς και στους δημάρχους του νησιού μας, στηρίζοντας πρακτικά το όραμα, με την τεχνογνωσία, το EPC και την μακρόχρονη εμπειρία που έχουμε στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στοχεύοντας από κοινού σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News