Ελλάδα

Σάλος στα Τρίκαλα: ΕΔΕ για την ειδικευόμενη και το νοσηλευτή που έκαναν έρωτα μέσα στο νοσοκομείο

Ο έντονος ήχος φέρεται να θορύβησε προσωπικό και ασθενείς

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων από ζευγάρι του ιατρικού προσωπικού (ένας νοσηλευτής και μία ειδικευόμενη γιατρός) το οποίο φέρεται να έκανε έρωτα μέσα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ήταν τόσος ο θόρυβος που αναστάτωσε ασθενείς και εργαζόμενους, οι οποίοι φέρεται πως… κάλεσαν μέχρι και την αστυνομία.

Το περιστατικό θορύβησε και το διοικητή της νοσοκομειακής μονάδας, κ. Κώστα Γρηγορίου, ο οποίος αποφάσισε να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση ώστε να διαπιστωθεί εάν ευσταθεί το περιστατικό.

Η ανακοίνωση της διοίκησης

«Με αφορμή αναφορές σε ραδιόφωνα και δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες για δήθεν γεγονότα που φέρονται να έλαβαν χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ο Διοικητής αυτού Κώστας Γρηγορίου έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Μεσούσης της ΕΔΕ και λόγω του γεγονότος ότι η σχετική «είδηση» έχει αναπαραχθεί σε διάφορα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας με τίτλους ιδιαιτέρως προσβλητικούς για τη φήμη του Νοσοκομείου και ΚΥΡΙΩΣ για τους εργαζόμενους σε αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε για το εξής:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων δεν επιβεβαιώνει τα περί «εισβολής αστυνομικών» στους χώρους του Νοσοκομείου και όσα άλλα «δήθεν» συνέβησαν κατά τα δημοσιεύματα. Με το πέρας της ΕΔΕ, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση για την όλη υπόθεση, η οποία μέχρι τώρα περιορίζεται σε φήμες και διαδόσεις».

Πηγή: znews.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια