Θάνατος 16χρονης: Είχε ραντεβού με αστυνομικό πριν χαθούν τα ίχνη της;

Ελλάδα
Θάνατος 16χρονης: Είχε ραντεβού με αστυνομικό πριν χαθούν τα ίχνη της;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίκαλα: Ξαδέρφη της 16χρονος την είχε συνοδέψει τα ξημερώματα της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, όπου είχε ραντεβού με 27χρονο αστυνομικό

Ραντεβού στην κεντρική πλατεία της πόλης με 27χρονο αστυνομικό, με τον οποίο είχε επαφές, φέρεται να πραγματοποίησε η 16χρονη κοπέλα από τα Τρίκαλα, λίγες ώρες προτού εντοπιστεί νεκρή το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουλίου, δίπλα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

Όπως αναφέρει στο ethnos.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης, Δημήτρης Σαμαρτζής, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης τη 16χρονη συνόδεψε μία ξαδέρφη της μέχρι την κεντρική πλατεία των Τρικάλων, όπου είχε ραντεβού με τον 27χρονο. Όταν ο τελευταίος έφτασε στην πλατεία, η 16χρονη ζήτησε από την ξαδέρφη της να φύγει, χωρίς στη συνέχεια να γνωρίζει κανείς, που πήγαν οι δυο τους.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρτζή, ο 27χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, ωστόσο, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν του πήραν το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να διερευνηθεί. Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό, αφού θα διαφωτίσει το σημείο που βρισκόταν ο 27χρονος την ώρα του τραγικού συμβάντος.

«Δε θέλω να κατηγορήσω ένα νέο άνθρωπο, ωστόσο, είναι πολύ σημαντική η μαρτυρία ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης ο 27χρονος με τη 16χρονη είχαν ραντεβού και αυτό πρέπει να διερευνηθεί», λέει στο ethnos.gr ο κ. Σαμαρτζής.

Ο ίδιος σημειώνει ακόμα ότι πρέπει να διερευνηθεί και το βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας Τρικάλων, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν ισχύει η πληροφορία ότι η 16χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προχωρήσει σε καταγγελία για χρήση βίας σε βάρος της από κάποιο νεαρό. Η οικογένεια της 16χρονης δηλώνει άγνοια για τη συγκεκριμένη καταγγελία.

Δεν έγινε νεκροψία - νεκροτομή

Μετά από αίτημα της οικογένειας της 16χρονης δε συντελέστηκε ακόμα νεκροψία - νεκροτομή και η σορός της κοπέλας αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο των Τρικάλων.

 Όπως αναφέρει ο κ. Σαμαρτζής, η οικογένεια θέλει να οριστεί δικός της πραγματογνώμονας, ο οποίος να είναι «παρών» κατά τη διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής.

«Η ιατροδικαστής από τη Λάρισα, κ. Λεοντάρη, προχώρησε σε μία μακροσκοπική εξέταση στο σημείο που βρέθηκε η σορός της 16χρονης και προχώρησε σε μία πρόχειρη εκτίμηση ότι επρόκειτο για αυτοκτονία. Η οικογένεια της 16χρονης αμφισβητεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει ποτέ αυτοκτονικές διαθέσεις, ενώ υπάρχει και η μαρτυρία για το ραντεβού αργά το βράδυ. Όλα αυτά πρέπει να διερευνηθούν. Σήμερα θα καταθέσω το αίτημα για τον ορισμό του πραγατογνώμωνα και σε δύο - τρεις μέρες θα μπορέσει να γίνει η νεκροψία - νεκροτομή», τονίζει ο κ. Σαμαρτζής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News