Νεκρή με μώλωπες στο σώμα βρέθηκε 16χρονη στα Τρίκαλα

Ελλάδα
Νεκρή με μώλωπες στο σώμα βρέθηκε 16χρονη στα Τρίκαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι εκτιμούν οι αρχές για το θάνατο της ανήλικης

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι νεκρό εντοπίστηκε 16χρονο κορίτσι. Το νεκρό κορίτσι που βρέθηκε το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα ταυτοποιήθηκε και δυστυχώς διαπιστώθηκε πως πρόκειται για κάτοικο της περιοχής. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε σύμφωνα με news247.gr νεκρό το πρωί από υπαλλήλους στην καθαριότητα του Δήμου που σε κατάσταση σοκ κάλεσαν την Αστυνομία.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά ως προς το θάνατο της 16χρονης και απαντήσεις αναμένονται από την ιατροδικαστική εξέταση. Παράλληλα, από την έως τώρα αστυνομική έρευνα δεν προκύπτει προς το παρόν η παρουσία δεύτερου προσώπου στον χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 16χρονη κοπέλα.

Είχε καταγγείλει το φίλο της 

Η ηλικία του κοριτσιού καθώς και το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες η ανήλικη κοπέλα είχε πάει η ίδια στο αστυνομικό τμήμα στα Τρίκαλα για να καταγγείλει ένα βίαιο περιστατικό σε βάρος της, από το φίλο της, κινητοποίησαν σύμφωνα με την naftemporiki.gr άμεσα τις διωκτικές αρχές με τους αστυνομικούς σε συνεργασία με την Πυροσβεστική να αρχίζουν έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

Συγγενείς και φίλοι έχουν κληθεί για κατάθεση

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και στενού περιβάλλοντος κλήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις. Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η κοπέλα έσπευσε για αυτοψία η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από τη Λάρισα, ενώ στη σορό θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Το θύμα έφερε μώλωπες στο σώμα και αρχικά εξετάστηκε ακόμα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News