default-image

Ρόδος: Γυναίκα που έκανε διακοπές, θετική στον κορωνοϊό

Ελλάδα
Ρόδος: Γυναίκα που έκανε διακοπές, θετική στον κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για 60χρονη ομογενή

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Ρόδος μετά τον εντοπισμό 60χρονης ομογενούς από τις ΗΠΑ η οποία βρέθηκε θετική στον κορωναϊό. Η 60χρονη που κάνει διακοπές στο νησί, νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Από το βράδυ της Παρασκευής έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σε επίπεδο πολιτικής προστασίας, βρίσκεται σε εξέλιξη ιχνηλάτηση. Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Η γυναίκα που διέμενε μαζί με μια 78χρονη φίλη της σε ξενοδοχείο της Ρόδου, ενώ χθες πήγε εκδρομή με την φίλη όπου έφαγε σε εστιατόριο και ένιωσε αδιαθεσία.

Σύμφωνα με τη dimokratiki, σε ιδιωτική κλινική υποβλήθηκε αρχικώς σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό και ακολούθως σε τεστ μοριακού ελέγχου που ήταν θετικό. Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου και νοσηλεύεται.

Το πρωί του Σαββάτου έγινε το τεστ μοριακού ελέγχου επαναλήφθηκε στο νοσοκομείο αφού έτσι προβλέπεται σε περίπτωση εισαγωγής ασθενή από άλλη υγειονομική μονάδα. Και το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News