Ο ΣΥΡΙΖΑ "ξαναχτυπά" με νέο σποτ: "Ένας χρόνος όλα ανάποδα"

Ελλάδα
Ο ΣΥΡΙΖΑ "ξαναχτυπά" με νέο σποτ: "Ένας χρόνος όλα ανάποδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ με την αφορμή της «επετείου» του ενός χρόνου διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, βάλλει κατά του κυβερνώντος κόμματος και κάνει λόγο για έναν χρόνο που πήγαν όλα ανάποδα για τη χώρα. Χαρακτηριστικά, στο βίντεο που ετοίμασαν οι άνθρωποι του κόμματος κατακεραυνώνουν τη Νέα Δημοκρατία για την κατρακύλα του ΑΕΠ, την οικονομική ύφεση, την εκτόξευση της ανεργίας και το κόψιμο επιδομάτων όπως αυτού της 13ης σύνταξης.

«Ενας χρόνος ΝΔ: Επιτέλους ύφεση», ύστερα από μια αναιμική ανάπτυξη από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι το δεικτικό σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο που έφτιαξαν στην Κουμουνδούρου για να αναδείξουν την συρρίκνωση του ΑΕΠ από το 2,8% που ήταν κατά το Β' τρίμηνο του 2019 στο -0,9% στο Α' τρίμηνο του 2020, μέσω των επίσημων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, η πρωταγωνίστρια του βίντεο, που είναι η ίδια που έπαιξε και στο βίντεο που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια για την χρηματοδότηση των ΜΜΕ από την κυβέρνηση για την διαφημιστική καμπάνια του κορονοϊού, αναφέρει ότι «φέτος είχαν τη δυνατότητα να... ξεκουραστούν 260.000 πολίτες που έμειναν χωρίς δουλειά», ενώ συνεχίζει «χιλιάδες εργαζόμενοι ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, καθώς είδαν τον μισθό τους να κόβεται κατά 20%».

Παράλληλα, 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχοι «απαλλάχθηκαν από την οδυνηρή 13η σύνταξη» αφηγείται η πρωταγωνίστρια, ανοίγοντας μια σαμπάνια...

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News