Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει φίλη της Ιωάννας – «Είχαν συναντηθεί 4-5 φορές»

«Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι»

Τέσσερις με πέντε φορές είχαν συναντηθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις η 33χρονη Ιωάννα Π. και η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, σύμφωνα με το όσα ανέφερε φίλη της Ιωάννας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις, αυτό μου έχει πει, αυτό ξέρω. Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί». «Την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν», συμπλήρωσε η φίλη της.

«Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στη ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης», υποστήριξε ακόμη η φίλη της Ιωάννας Π. Ακόμη πρόσθεσε ότι την επισκέφθηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο, ωστόσο μία φορά κατάφερε να τη δει και να μιλήσουν.

«Την Ιωάννα την γνωρίζω από τον Νοέμβριο. Εργαζόταν σε καθημερινή βάση, συχνά και πολλά Σαββατοκύριακα. Έχει μια σοβαρή σχέση εδώ και έναν χρόνο και είχε μια φυσιολογική ζωή», υποστήριξε και πρόσθεσε πως «ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν θέλεις να πάθει αυτό που συνέβη στην Ιωάννα».

«Χρειάζεται προσοχή στα social media, δεν μπορεί να προσπαθούμε να κάνουμε θύτη το θύμα και πρέπει να υπάρχει ενσυναίσθηση, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση της Ιωάννας. Δεν μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο, από αυτά που ανεβάζει στα social media» είπε ακόμη η φίλη της 33χρονης.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια