Ελλάδα

10χρονη Μαρκέλλα: Το δώρο του δικηγόρου της 33χρονης στην ανήλικη & η ενόχληση του αδερφού της

Ενοχλημένος ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας από την κίνηση του δικηγόρου της 33χρονης - Πολλοί επίσης και οι χρήστες των social media, που επέκριναν την πράξη του δικηγόρου

Την έντονη δυσαρέσκεια, καθώς και ποικίλα αρνητικά σχόλια προκάλεσε η κίνηση του δικηγόρου της 33χρονης γυναίκας που άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα από την Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Νουλέζας έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, ότι αγόρασε μία σχολική τσάντα, δηλώνοντας ευσυγκίνητος.

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να έχει ένα καλύτερο μέλλον!» έγραψε χαρακτηριστικά. Ωστόσο υπήρξαν αρκετοί που έσπευσαν να επικρίνουν αυτή την πράξη.

Μάλιστα και ο αδερφός της ανήλικης παρενέβη στην ανάρτηση γράφοντας τα εξής: «Κύριε" Νουλεζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα! Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας η στην κόρη του δράστη! Εκεί θα πιάσει τόπο Γιατί εμείς δεν θέλουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο π έχετε διαμορφώσει!

Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο! Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια