10χρονη Μαρκέλλα: «Εκδιδόμουν τον Ιανουάριο», λέει η 33χρονη - Νέα στοιχεία στο φως

Ελλάδα
10χρονη Μαρκέλλα: «Εκδιδόμουν τον Ιανουάριο», λέει η 33χρονη - Νέα στοιχεία στο φως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το δελτίο ειδήσεων του STAR, που αφορούν την απαγωγή της 10χρονης

Συγκεκριμένα, η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της αρνείται κάθε κατηγορία, ενώ αποκάλυψε ότι εκδιδόταν μέσα από site γνωριμιών για 150 ευρώ την ώρα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, ώστε να φέρνει λεφτά στο σπίτι.

Στη συνέχεια προχώρησε σε ένα νέο πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα και έπαιρνε 300 ευρώ, όπως είπε.

Η 10χρονη υποστηρίζει ότι υπήρχαν 3 άτομα στο δωμάτιο

Μάλιστα υποστηρίζεται ότι όσο κρατούσε το κορίτσι live μετάδοση σε σαιτ του εξωτερικού για να μην κρατήσει ίχνη, και είχε ύποπτες επαφές. Η 10χρονη υποστηρίζει ότι υπήρχαν 3 άτομα στο δωμάτιο, και έκανε λόγο για έναν έγχρωμο άνδρα με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

Αυτή την μαρτυρία αποκρούει η 33χρονη που υποστηρίζει ότι μπορεί να είναι εικόνες που δημιουργήθηκαν στο κορίτσι από το ηρεμιστικό, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι το κορίτσι έτρωγε ξύλο από τον πατριό της. Τέλος, να σημειώσουμε ότι απορρίφθηκε το αίτημα της να πάει τις φυλακές Κορυδαλλού.

Αρπαγή 10χρονης: Ραγδαίες εξελίξεις με την 33χρονη

Οριστικά στις φυλακές Θηβών θα μεταχθεί η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, μία μαρτυρία «φωτιά» έρχεται από έναν γείτονα της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης.

Προηγήθηκε αίτημα του δικηγόρου της να μεταχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, αίτημα που απέρριψε η εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων, στο αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος υποστήριζε ότι στη Θήβα «θα κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα».

Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση, μετά την απολογία της, την περασμένη Τρίτη, στην α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Η μεταγωγή της αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου 24ωρου.

Αλέξης Κούγιας: «Με πήρε επιχειρηματίας για... Το ήξερε ο κ. Νουλέζας»

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου τόσο η 10χρονη που απήχθη έξω από το σχολείο της στην Τούμπα όσο και ο 6χρονος αδελφός της οδηγήθηκαν προσωρινά σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων, μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το οικογενειακό της περιβάλλον της.

Την είδηση αυτή, όπως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, σχολίασε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07:00» του OPEN TV ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Αλέξης Κούγιας.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η απόφαση αυτή για τη μεταφορά της 10χρονης σε δομή πάρθηκε κατ' εξαίρεση όσων προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις, αντί να επιστρέψει στην οικογένειά της, καθώς το κορίτσι χρειάζεται ειδική προετοιμασία και δουλειά με παιδοψυχολόγο ή παιδοψυχίατρο, προκειμένου να επιστρέψει ομαλά στο οικείο της περιβάλλον.

Στην ερώτηση αν η μεταφορά και του 6χρονου αδελφού της σε δομή μπορεί να σημαίνει κάτι για την οικογένεια, ο κ. Κούγιας απαντά πως «η μία εκδοχή είναι αυτή. Πιθανότατα υπάρχει και μια άλλη εκδοχή. Επειδή η 10χρονη με τον αδελφούλη της είναι συνδεδεμένοι, για να γίνει μια φυσιολογική μετάβαση και να μην γίνει απότομα, δεν γνωρίζω πώς έχουν επιλέξει να επαναφέρουν το κορίτσι σε μια φυσιολογικότητα». Διευκρίνισε, ωστόσο, πως ο ίδιος εξετάζει την πρώτη εκδοχή και πως μετά την ανεύρεση της 10χρονης υπήρξαν επαφές της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης με το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, το οποίο και είναι υπό εξέταση.

Ο κ. Κούγιας τόνισε, παράλληλα, πως εκείνο που προέχει είναι να μιλήσει η 10χρονη και πως όσον αφορά στην πιθανότητα εμπλοκής της οικογένειας στην αρπαγή, αυτή η εκδοχή εξετάστηκε και έχει αποκλειστεί.

Όσον αφορά στον επιχειρηματία, ο οποίος τον προσέγγισε για να προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, επεσήμανε ότι και ο συνήγορος της 33χρονης προφυλακισθείσας, κ. Νουλέζας επιβεβαίωσε την επικοινωνία. Ωστόσο, όταν ο κ. Κούγιας ζήτησε από τον συνάδελφό του να του πει γιατί τον πήρε τηλέφωνο ο επιχειρηματίας, του οποίου δεν αποκάλυψε την ταυτότητα, αφενός έκανε μέρες να του απαντήσει, αφετέρου, όταν το έπραξε δεν ήταν και πολύ... πειστικός και είπε ότι το έκανε με δική του πρωτοβουλία.

Περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:

Πηγή: athensvoice.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News