Επίθεση με βιτριόλι: Στις φυλακές Ελαιώνα η 35χρονη - Σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Στις φυλακές Ελαιώνα η 35χρονη - Σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλύτερη είναι η ψυχολογική κατάσταση της 35χρονης γυναίκας, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η οποία θα απολογηθεί, σύμφωνα με τον ίδιο

Καλύτερη είναι η ψυχολογική κατάσταση της 35χρονης, κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, η οποία μεταφέρεται στις φυλακές Ελαιώνα, σύμφωνα ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού.

Ειδικότερα, στις φυλακές Ελαιώνα θα μεταφερθεί η 35χρονη, η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

Διευκρινίζεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star ότι η μεταγωγή από τις φυλακές του Κορυδαλλού στον Ελαιώνα, θα γίνει για λειτουργικούς λόγους και όχι για την ασφάλεια της ίδιας.

Ο δικηγόρος της 35χρονης κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος μίλησε στο Star, είπε ότι η εντολέας του «είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και θα απολογηθεί».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου την ημέρα της απολογίας της «η 35χρονη ήταν ανέτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή και ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ως εκ τούτου δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Την ίδια ημέρα», όπως είπε, προστέθηκαν νέα στοιχεία για τα οποία ο ίδιος δεν είχε καμία γνώση και άφησε να εννοηθεί πως ακόμα κι αν η 35χρονη ήθελε να απολογηθεί δε θα την άφηνε ο ίδιος.

Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι η κατηγορούμενη όντως θα απολογηθεί, χωρίς να διευκρινίζει πότε, και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή. Επίσης, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε πως εάν τελικά ομολογήσει την πράξη της, εάν έχει να πει κάτι στην 34χρονη, θα το πει η ίδια.

Πλέον είναι πιο ήρεμη, σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και δείχνει λίγο πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες μέρες, διευκρίνισε ο κ. Κεχαγιόγλου. «Στις αρχές της είχα ζητήσει να με βοηθήσει να τη βοηθήσω γιατί η δικογραφία βοά. Τώρα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση», είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News