Ο γιατρός «μαϊμού» έκανε... ενέσεις από το Βατικανό σε 35χρονη καρκινοπαθή που "έσβησε"

Ελλάδα
Ο γιατρός «μαϊμού» έκανε... ενέσεις από το Βατικανό σε 35χρονη καρκινοπαθή που "έσβησε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Κοντοστάθης έπεισε την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών, να μην ακολουθήσει το τρίτο στάδιο της θεραπείας της

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τη δράση του «ψευτογιατρού» Νίκου Κοντοστάθη ο οποίος ερευνάται ήδη, μεταξύ άλλων, για τον θάνατο τριών ανθρώπων - δύο παιδιών ηλικίας 14 και 16 ετών καθώς και ενός 76χρονου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα, ο Κοντοστάθης έπεισε μια 35χρονη καρκινοπαθή και μητέρα δύο παιδιών με καρκίνο στο στήθος να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο θεραπείας της.

Σύμφωνα με το protothema, Αaντί της θεραπείας, ο 47χρονος έκανε στην άτυχη γυναίκα 6 ενέσεις, που της είπε ότι έρχονται «κατευθείαν από το Βατικανό». Μάλιστα, για αυτές έδωσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον άνδρα που εμφανιζόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

Όπως είπε ο κ. Σούρλας στον ANT1, έχει στην διάθεση του όλα τα σχετικά στοιχεία από τους συγγενείς της 35χρονης, η οποία έχασε την ζωή της, υποκύπτοντας στην νόσο.

Συμπλήρωσε δε ότι, σύμφωνα με τον όγκο των δεδομένων που έχει συλλέξει, από διάφορα πρόσωπα που έπεσαν θύματα του 47χρονου, μπορεί κάποιος να μιλήσει για συνεργούς του ψευτογιατρού, οι οποίοι «έσπρωχναν» υποψήφια θύματα προς τον απατεώνα.

Ο κομβικός ρόλος ενός συνεργάτη του, ο οποίος εντόπιζε τα υποψήφια θύματα και κατάφερνε να τα παρασύρει προς τα... πλοκάμια του «ψευτογιατρού», φανερώθηκε την Τρίτη, αναδεικνύοντας ένα μέρος της «μηχανής» που είχε στήσει ο κατά κόσμον Νικόλας Κοντοστάθης, προκειμένου να εκμεταλλεύεται σχεδόν κυνικά τον ανθρώπινο πόνο.

Η «μηχανή» ήταν καλά στημένη και λειτουργούσε άψογα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο συνεργάτης του ψευτογιατρού εντόπιζε τα υποψήφια θύματα, τα προσέγγιζε και την κατάλληλη στιγμή «έριχνε το δόλωμα», παρασύσοντας τους ανθρώπους που αγωνιούσαν για την υγεία τους ή για τους αγαπημένους τους, στον ιστό που επίχε υφάνει ο Νικόλαος Κοντοστάθης.

Σύμφωνα με την αποκλειστική μαρτυρία επιχειρηματία στο Mega, ο συγκεκριμένος άνδρας τον πλησίασε και του σύστησε τον 47χρονο Νικόλαο Κοντοστάθη ως τον επιστήμονα που θα θεράπευε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει.

«Ο Κ. με πήγε στον Κοντό για να με κάνει καλά. Ότι έχει ένα φίλο, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός γιατρός, θεραπεύει τα πάντα, με βότανα κυρίως. Ήταν φίλοι αυτοί οι δύο. Πήγα στον Κοντό, μιλήσαμε, ήταν γιατρός, ήταν βοτανολόγος, άνθρωπος της επιστήμης που χάριζε, γιατί εμένα μου είπε “χάρη στο κάνω, δεν θα βγάλω τίποτα από όλα αυτά, και μην πεις και πουθενά και τίποτα” σε γιατρούς δηλαδή, για τέτοια πράγματα, “μην πεις ότι κάνεις θεραπεία μαζί μου γιατί με πολεμάνε», ανέφερε ο επιχειρηματίας μιλώντας στο Mega.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News