Επίθεση με βιτριόλι - Δικηγόρος 40χρονου: «Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για την επίθεση»

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι - Δικηγόρος 40χρονου: «Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για την επίθεση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θεωρούμε ότι, προϊόντος του χρόνου, θα βγουν στο φως τα στοιχεία αυτά και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη», δήλωσε ο συνήγορος του 40χρονου

Μετά τα συνεχόμενα χειρουργεία που υποβάλλεται η Ιωάννα, έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της για να αναρρώσει, σύμφωνα με την κ. Καλοφώνου, την ώρα μάλιστα που δεν έχει δει ακόμα το πρόσωπό της στον καθρέφτη. Την ίδια στιγμή ο συνήγορος του 40χρονου ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι άμεσα θα βγουν στο φως στοιχεία και θα μάθουμε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε αυτή η πράξη.

Ειδικότερα στην εκπομπή «Open Ελλάδα» του OPEN TV μίλησε ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, σύμφωνα με το ethnos.gr, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα. Ο κ. Δημήτρης Γκαβέρας, τόνισε μεταξύ άλλων, πως η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 33χρονης Ιωάννας δεν έγινε, όπως λέγεται και γράφεται ως επικρατέστερο σενάριο, για τα... μάτια του εντολέα του.

«Ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Δεν είναι η αφορμή ο ίδιος. Και αυτό δεν έχει προβληθεί τόσο όσο θα έπρεπε. Θεωρούμε ότι, προϊόντος του χρόνου, θα βγουν στο φως τα στοιχεία αυτά και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαβέρας, σχολιάζοντας τη δήλωση της φερόμενης ως δράστιδος σε ψυχολόγο ότι δεν θα έκανε όλο αυτό μόνο για έναν άνθρωπο. 

Παράλληλα, ο κ. Γκαβέρας τόνισε πως ο εντολέας του δεν έχει μιλήσει σε κανένα δημοσιογραφικό μέσο, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δώσει συνεντεύξεις.

Περισσότερα, στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

«Η Ιωάννα δεν έχει δει ακόμα το πρόσωπό της στον καθρέφτη»

Η κ. Καλοφώνου, μιλώντας στο Mega, μετά τα συνεχόμενα χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε η 33χρονη Ιωάννα, τόνισε ότι μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς, τηρουμένων των αναλογιών, όμως το θύμα της αποτρόπαιας πράξης έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να αναρρώσει, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, πάνω στο οποίο ειδικοί συνεχίζουν να εργάζονται. «Έχουν πάει καλά τα χειρουργεία, έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε, όμως ο δρόμος είναι μακρύς. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς μπορεί να είναι ψυχολογικά. Την έχουν αναλάβει ειδικοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο» τόνισε η γιατρός.

Αποκάλυψε, δε, πως η Ιωάννα δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της μετά την επίθεση. «Εγώ πρέπει να προσέξω όσο γίνεται πιο γρήγορα να την βγάλω από τη μονάδα. Δεν έχει δει το πρόσωπό της. Όταν ζητήσει να το δει, θα το διαχειριστούμε και θα το κάνουμε μαζί. Προς το παρόν δεν το έχει ζητήσει και η ίδια, γιατί της έχουμε εξηγήσει ότι αυτό που θα δει τώρα είναι κάτι μεταβατικό. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώσει την ψυχή της με άσχημες εικόνες», ανέφερε.

Όσον αφορά στο αριστερό μάτι της, το οποίο κινδύνευε να χάσει, έχει αντιστραφεί η κατάσταση και δείχνει να κερδίζει αυτή τη μάχη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Κυμιωνής: «Νομίζω τελικά για το μάτι το αριστερό, θα καταφέρουμε να κρατήσει μια λειτουργική όραση. Είναι μαραθώνιος αυτή η διαδικασία και Γολγοθάς για όλους. Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο τέλος, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη», τόνισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News