10χρονη Μαρκέλλα: Απολογείται η 33χρονη

Ελλάδα
10χρονη Μαρκέλλα: Απολογείται η 33χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε ή όχι πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό;

Σε εξέλιξη είναι από τις 11:30 το πρωί, στο γραφείο της α' τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η απολογία της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης έξω από σχολείο της Τούμπας.

Βαρύνεται με επτά πράξεις, μεταξύ αυτών για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια και χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά το πέρας της απολογίας, η οποία φαίνεται πως θα είναι πολύωρη, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική της μεταχείριση.

Έγινε ή όχι πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό;

Ειδικότερα το βράδυ της Δευτέρας, ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ότι η πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης έχει κάνει πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Το επανέλαβε το πρωί της Τρίτης μιλώντας στο MEGA.

Ειδικότερα ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι η πλευρά της 33χρονης τον πλησίασε με σκοπό να συμφωνήσουν σε συμβιβασμό, ενώ έκανε λόγο για τρίτο πρόσωπο που του τηλεφώνησε και του ζήτησε να δεχθεί το συμβιβασμό.

Όπως σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας αν γινόταν γνωστό το όνομα του συγκεκριμένου ατόμου, «θα δημιουργούσε πολλές συζητήσεις».

«Με πήρε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και με προέτρεψε να κάνω το ραντεβού και να δεχθώ το συμβιβασμό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Διαψεύδει ο συνήγορος της 33χρονης

Την πρόταση συμβιβασμού από την πλευρά της 33χρονης προς την οικογένεια της Μαρκέλλας διέψευσε ξανά το πρωί ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας.

«Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να διαψεύσω τον κύριο Κούγια, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν», είπε μιλώντας κι εκείνος στην ίδια εκπομπή. «Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση», είπε ο Βασίλης Νουλέζας, εξηγώντας από την πλευρά του ότι η επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον συνάδελφό του.

«Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται, του είπα να συναντηθούμε, αλλά εγώ ακύρωσα τη συνάντηση», σημείωσε σχετικά και μετά από ένταση απάντησε πως «δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση. Δεν μιλήσαμε για οικονομικό συμβιβασμό», τόνισε.

Φωτογραφία: INTIME

ΑΠΕ - vima

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News